Βρετανία: HOT φοιτητές καταπολεμούν την ομοφοβία… ολόγυμνοι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επιστράτευσαν τους κοιλιακούς τους για.. καλό σκοπό!

Βρετανία: HOT φοιτητές καταπολεμούν την ομοφοβία… ολόγυμνοι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

​Για το 2015 το γυμνό ημερολόγιο της ανδρικής ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου του Γουόρικ σκοπεύει, μεταξύ άλλων, να καταπολεμήσει τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων και να πάει κόντρα στην ομοφοβία.

567457.jpg
Η ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου έχει καθιερώσει από το 2009 τα γυμνά ημερολόγια, μαζεύοντας με αυτόν τον τρόπο χρήματα για διάφορους σκοπούς.

ΤΥΘΚΤ67.jpg
Όταν ανακάλυψε ότι ένα μεγάλο μέρος εκείνων που αγόραζαν τα ημερολόγια είναι ομοφυλόφιλοι, τότε τα μέλη της αποφάσισαν ότι πρέπει να στηρίξουν τη φιλανθρωπία προς την κοινότητα των ΛΟΑΤ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα).

ΥΘΚΥΘΚ.jpg
Έτσι, η ομάδα βοήθησε στο να δημιουργηθεί η φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται «Sport Allies» με στόχο το 10% των χρημάτων που θα συγκεντρώσουν από τα ημερολόγια να δοθούν για να βοηθήσουν νέους που έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού και ομοφοβίας ή έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

ΥΘΚΥΤΘΚ.jpg
Τα προηγούμενα ημερολόγια συγκέντρωσαν περισσότερα από 240.000 ευρώ, ενώ πλέον πωλούνται σε 77 χώρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο, θα… ξεπουλήσει!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top