Βόμβα Spiegel: Η Μέρκελ δείχνει την έξοδο από την ΕΕ στον Κάμερον!

Αιτία η επιμονή της Βρετανίας για όριο στον αριθμό των μεταναστών από Ευρώπη

Βόμβα Spiegel: Η Μέρκελ δείχνει την έξοδο από την ΕΕ στον Κάμερον!
Την έξοδο από την ΕΕ δείχνει η Άνγκελα Μέρκελ στον Ντέιβιντ Κάμερον και τη Μ. Βρετανία σύμφωνα με δημοσίευμα-βόμβα του Spiegel.

Ο λόγος είναι το όριο στον αριθμό των μεταναστών από χώρες της ΕΕ που θα μπορούν να μπαίνουν στη Μ. Βρετανία, για το οποίο επιμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός αν και η ελεύθερη μετακίνηση των προσώπων είναι ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών των χωρών-μελών της ΕΕ.
3dfsw.jpg
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, που επικαλείται κυβερνητικούς αξιωματούχους, η καγκελάριος στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ ξεκαθάρισε στον Κάμερον ότι οδηγεί τη χώρα του σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή όσον αφορά την παραμονή της στην ΕΕ!

Ο Κάμερον φέρεται να δέχεται πιέσεις από το κόμμα του για να ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ΕΕ εάν δεν υπάρξει συμφωνία κατόπιν διαπραγμάτευσης στο μεταναστευτικό, ενώ ο ίδιος υπόσχεται δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ αν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2015. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top