Σκότωσε αστυνομικό και κρυβόταν σε «νεκροταφείο» αεροσκαφών

Συνελήφθη ύστερα από 48 ημέρες

Σκότωσε αστυνομικό και κρυβόταν σε «νεκροταφείο» αεροσκαφών

​Συνελήφθη ύστερα από 48 ημέρες ένας άνδρας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία ενός αστυνομ��κού και τον τραυματισμό ενός άλλου, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτείας Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Ο Έρικ Φρέιν, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Express Times μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

«Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι συλλάβαμε τον Έρικ Φρέιν και βρίσκεται υπό κράτηση», αναφέρεται στο μήνυμα. «Προς το παρόν δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες» πρόσθεσε.

Ο Φρέιν διέφυγε της σύλληψης από τις 12 Σεπτεμβρίου οπότε και είχε στήσει ενέδρα σε αστυνομικούς έξω από ένα χώρο κατασκήνωσης της αστυνομίας στην περιοχή Μπλούμινγκ Γκρόουβ. Από την επίθεση σκοτώθηκε ο αστυνομικός Μπράιον Ντίκσον 38 ετών, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο συνάδελφός του Άλεξ Ντάγκλας 31 ετών.

2014-10-30T225325Z_1_LYNXMPEA9T13Q_RTROPTP_2_USA-SHOOTING-PENNSYLVANIA.jpg
Οι αρχές ευελπιστούν ότι η σύλληψη του Φρέιν θα ρίξει φως στα ερωτήματα που έχουν προκύψει στην υπόθεση, όπως τα κίνητρα που οδήγησαν τον δράστη να ανοίξει πυρ κατά των αστυνομικών καθώς και πως ήταν σε θέση να αποφύγει τη σύλληψη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώ στην υπόθεση είχαν ανατεθεί εκατοντάδες αστυνομικοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top