ΦΡΙΚΗ: αποκεφάλισε την μητέρα του και την έσερνε στο δρόμο κλωτσώντας το κεφάλι της!

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

ΦΡΙΚΗ: αποκεφάλισε την μητέρα του και την έσερνε στο δρόμο κλωτσώντας το κεφάλι της!

​Ένα φρικιαστικό έγκλημα συνέβη την Τετάρτη στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης: γιος αποκεφάλισε την 60χρονη μητέρα του στο διαμέρισμά της και έσερνε το άψυχο κορμί της στον δρόμο, με τους περίοικους αρχικά να νομίζουν ότι πρόκειται για αστείο.

apofelismos3.jpg
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης λίγη ώρα αργότερα αυτοκτόνησε πηδώντας στις σιδηροδρομικές ράγες την ώρα που περνούσε τρένο κοντά στην περιοχή Φάρμινγκντειλ.

apokefalismos1.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον αμερικανικό Τύπο πως είδαν τον άνδρα να παρασύρει το σώμα της γυναίκας έξω από το κτίριο και έπειτα στο δρόμο, ενώ αργότερα κλώτσησε το κεφάλι της λίγα μέτρα μακριά.

apokefalismos2.jpg
«Υπήρχε αίμα παντού. Μπορεί να δει κανείς κηλίδες παντού, σαν κάποιος να έσερνε ένα πτώμα», δήλωσε άνδρας που μένει στο κτίριο όπου συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα.

apokefalismos5.jpg
Όπως αναφέρουν πάντως πολλοί αυτόπτες, αρχικά οι γείτονες της άτυχης γυναίκας πίστεψαν πως πρόκειται για φάρσα όπως αυτές που συνηθίζουν οι Αμερικανοί για τη γιορτή του Χάλοουιν.

Όταν, όμως, αντιλήφθηκαν την σκληρή πραγματικότητα επιχείρησαν να σηκώσουν τη σορό της γυναίκας και έπειτα κάλεσαν την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top