"Τσουνάμι" γυμνόστηθων γυναικών πάνω στον Ολάντ-Σάστισε ο πρόεδρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως οι Femen αιφνιδίασαν τον Γάλλο πολιτικό

​Σαν να έβλεπε γυναικείο στήθος πρώτη φορά έκανε ο Φρανσουά Ολάντ, όταν κατά τη διάρκεια δηλώσεών του κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακτιβίστριες της ομάδας FEMEN που των περικύκλωσαν αιφνιδιάζοντάς τον με την εμφάνιση και τα λεγόμενά τους.

«Η επιδειξιομανία είναι μια αποκλίνουσα συμπεριφορά. Πείτε μου είμαι διανοητικά άρρωστη;» ρώτησε ρητορικά μια από τις γυμνόστηθες κοπέλες τον Γάλλο πρόεδρο. «Κύριε Πρόεδρε τέτοιου είδους διαμαρτυρία είναι μια σεξουαλική επιδειξιομανία», ακούστηκε από μια άλλη γυναίκα.

«Κύριε πρόεδρε δεν είμαστε διανοητικά καθυστερημένες. Είμαστε φεμινίστριες», είπε άλλη φεμινίστρια απευθυνόμενη στον Ολάντ με τον Γάλλο πρόεδρο να κοιτάζει σαστισμένος τις κοπέλες που διαμαρτύρονταν για τον άδικο χαμό του 21χρονου Ρεμί Φρεζ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από συγκρούσεις με την αστυνομία στις διαδηλώσεις της πόλης Γκαγιάκ.

«Σας κατάλαβα!», ψέλλισε ο Ολάντ και πρόσ��εσε «Θα περιμένουμε να περάσει. Θα περιμένουμε να ηρεμήσει παρόλο που είναι ένα αίτημα το οποίο θα πρέπει να εισακουσθεί».

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top