ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: Οι τζιχαντιστές κάνουν χρήση χημικών κατά των αμάχων

Έχουν πρόσβαση σε αποθήκες πυρομαχικών στην Συρία

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: Οι τζιχαντιστές κάνουν χρήση χημικών κατά των αμάχων

​Τα φρικιαστικά σενάρια που ήθελαν τους τζιχαντιστές να κάνουν χρήση χημικών για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους μαχητές επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του δικτύου BBC, Γκινέι Γιλντίζ, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που επικαλείται πληροφορίες από υψηλόβαθμο Κούρδο αξιωματούχο!

kob1.jpg
«Ένας υψηλόβαθμος Κούρδος αξιωματούχος από το Κομπάνι, μου είπε ότι έπειτα από ύποπτες επιθέσεις με χημικά από το Ισλαμικό Κράτος, πολίτες έχασαν την όρασή τους, σταμάτησαν να αναπνέουν και έχασαν τις αισθήσεις τους».

kob2.jpg
Ο ίδιος «ανέβασε» και φωτογραφίες από τραυματισμένους πολίτες, στις οποίες φαίνονται εγκαύματα που παραπέμπουν σε χρήση χλωρίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, σύμφωνα με πληροφορίες μελών της κουρδικής ομάδας ασφαλείας YPG, δεν ακούστηκαν εκρήξεις το περασμένο βράδυ στο Κομπάνι, αλλά ήταν έντονη μία ιδιαίτερη οσμή στην περιοχή.

kob3.jpg
Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν πρόσβαση σε αποθήκες πυρομαχικών καθώς και σε χημικά όπλα της συριακής κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top