ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Πατέρας λιθοβόλησε μαζί με Τζιχαντιστές την κόρη του που απάτησε τον άντρα της

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Πατέρας λιθοβόλησε μαζί με Τζιχαντιστές την κόρη του που απάτησε τον άντρα της

​Συνεχίζουν να σοκάρουν οι τζιχαντιστές με τις απάνθρωπες πράξεις τους. Αυτή τη φορά λιθοβόλησαν μια νεαρή γυναίκα μέχρι θανάτου, επειδή απάτησε τον σύζυγο της!!! Το πιο συγκλονιστικό όμως της συγκεκριμένης «ποινής», είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς που έριξαν τις πέτρες, οι οποίες την σκότωσαν ήταν ο πατέρας της!!!

1413896300667_Image_galleryImage__ISIS_stoning_woman_video.jpg
Η αδικοχαμένη γυναίκα από τη Χαμά της Συρίας, βρήκε τραγικό θάνατο επειδή επέλεξε να κάνει σχέση με τον άντρα που ήθελε και όχι με αυτόν που της έδωσαν και τελικά παντρεύτηκε… Μάλιστα, οι «τιμωροί» της, τράβηξαν σε βίντεο το λιθοβολισμό και το «ανέβασαν» περήφανοι στο internet, για παραδειγματισμό, ώστε οι επόμενες να ξέρουν τι τις περιμένει!

1413896331861_Image_galleryImage__ISIS_stoning_woman_video.jpg
Όπως μπορείτε να δείτε, την έχουν «κουκουλώσει» και την έχουν δέσει ενώ εκείνη κλαίει και ζητάει από τον πατέρα της να την σώσει, έστω και την τελευταία στι��μή! Εκείνος όμως της φωνάζει: «Μη με αποκαλείς πατέρα», αρπάζει μια πέτρα και της την πετάει, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την αρχή… του τέλους! Η κοπέλα πέφτει κάτω και μετά από λίγο αφήνει την τελευταία της πνοή… Και όλα αυτά έν έτη 2014!

isis_woman_636_355.jpg
Δείτε το ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ…

tmp_cover_B80E2238.jpg
1413896423553_Image_galleryImage__ISIS_stoning_woman_video.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top