Αποκεφαλίζουν βρέφη και παίζουν μπάλα με ανθρώπινα κεφάλια οι τζιχαντιστές

"Τρέμουν" μια γυναίκα τα μέλη του Ισλαμικού κράτους (ΦΩΤΟ)

​Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους τα εγκλήματα που γίνονται στην Συρία… Οι τζιχαντιστές σκοτώνουν ότι βρουν στο πέρασμα τους, σταυρώνουν ανήλικα παιδιά, ενώ δεν διστάζουν να αποκεφαλίσουν ακόμη και βρέφη …

Αδιάψευστος μάρτυρας τα κινητά τους, όπου Κούρδοι μαχητές ανακάλυψαν ανάμεσα στις εικόνες φρίκης και μια φωτογραφία ενός βρέφους που φέρεται να έχει αποκεφαλιστεί από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία η οποία ανακτήθηκε α��ό το κινητό νεκρού τζιχαντιστή δείχνει ένα μικρό κορίτσι να έχει ριχτεί στο έδαφος με ένα μαχαίρι κολλημένο στο λαιμό της. Υπάρχουν φόβοι πως το κοριτσάκι και η οικογένειά της αποκεφαλίστηκαν γιατί ήταν Αλεβίτες Μουσουλμάνοι, μια θρησκευτική ομάδα που έχει μπει στο στόχαστρο των τζιχαντιστών.

Σε άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν στα κινητά νεκρών τζιχαντιστών φαίνονται μέλη του Ισλαμικού Κράτους να παίζουν ποδόσφαιρο κλωτσώντας όχι μπάλες αλλά κεφάλια ανθρώπων που έχουν αποκεφαλίσει!

Εν τω μεταξύ, Κούρδοι μαχητές εξακολουθούν υπό τους ήχους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη να πολιορκούν την πόλη Κομπάνι, βομβαρδίζοντας στόχους των τζιχαντιστών.

1413652001417_wps_46_SANLIURFA_TURKEY_OCTOBER_.jpg
1413652098198_wps_51_SANLIURFA_TURKEY_OCTOBER_.jpg

Την ίδια ώρα, κάποιες γυναίκες που μάχονται στο πλευρό των Κούρδων έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τζιχαντιστών, οι οποίοι πιστεύουν ότι αν σκοτωθούν από γυναικείο χέρι δεν θα πάνε στον παράδεισο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η 20χρονη φοιτήτρια ιατρικής, Νεσρίν Αμπντί, που έχει πάντα μαζί της ένα όπλο και είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει παρά να πέσει στα χέρια του εχθρού.

1413617475116_Image_galleryImage_From_Jamie_Wiseman_16_10_.jpg

«Για μια γυναίκα είναι πρώτα βιασμός και μετά αποκεφαλισμός. Έχω μαζί μου ένα Καλάσνικοφ και αν έρθω αντιμέτωπη με μαχητή του IS δεν ξέρω τι θα κάνω: μπορεί να τον σκοτώσω ή μπορεί να αυτοκτονήσω», εξομολογείται η Νεσρίν, η οποία είναι κόρη γιατρού .

1413617403441_Image_galleryImage_From_Jamie_Wiseman_16_10_.jpg

«Για τους τζιχαντιστές, το να τους σκοτώσει γυναίκα σημαίνει πως δεν θα πάνε στον παράδεισο. Όταν τους πολεμάμε, τους λέμε ότι θα τους σκοτώσουν γυναίκες», συνεχίζει η 20χρονη, επισημαίνοντας πως είναι σημαντικό να πολεμούν γυναίκες τους τζιχαντιστές, γιατί για εκείνους είναι σκλάβες. «Τους φέρονται σαν αντικείμενα, των οποίων οι ζωές δεν έχουν καμία αξία», λέει .

1413617468140_Image_galleryImage_From_Jamie_Wiseman_16_10_.jpg

Η 20χρονη, η οποία έχασε νωρίς τον πατέρα της, δεν διστάζει να παραδεχτεί την μεγάλη ανησυχία της μητέρας της για εκείνη. «Φυσικά και ανησυχεί συνέχεια για μένα…Αλλά τι να κάνω; δεν μπορώ να την κάνω να είναι χαλαρή.Συνεχώς της λέω ότι αυτό είναι το καθήκον μου .Θέλω να υπερασπιστώ την πόλη μου.Οι γονείς μου και οι πρόγονοι μου γεννήθηκαν εδώ και αυτό μου δίνει δύναμη να αγωνίζομαι» προσθέτει.

1413617487495_wps_12_From_Jamie_Wiseman_16_10_.jpg

Η Νεσρίν σε παιδική ηλικία

1413617531189_Image_galleryImage_From_Jamie_Wiseman_16_10_.jpg



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top