Βίντεο που προκαλεί ΤΡΟΜΟ: UFO παρακολουθεί αστροναύτες στο διάστημα

Η NASA δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο

Βίντεο που προκαλεί ΤΡΟΜΟ: UFO παρακολουθεί αστροναύτες στο διάστημα

​Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και προβληματίζει… καθώς δείχνει ένα Άγνωστο Ιπτάμενο Αντικείμενο να παρατηρεί δυο αστροναύτες, στο διάστημα!

Συγκεκριμένα, οι αστροναύτες, Ρέιντ Γουάισμαν και Αλεχάντερ Γκέρστ από τον Ευρωπαϊκό Σταθμό Διαστήματος, είχαν βγει έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να κάνουν κάποιες επισκευές.

tmp_cover_7E7C9049.jpg

Και ενώ οι άντρες κάνουν όσα χρειάζεται να κάνουν ώστε να μην κινδυνέψουν στο απέραντο διάστημα, η κάμερα της NASA συνέλαβε ένα μυστήριο αντικείμενο να τους παρακολουθεί από μακριά.

Όπως μπορείτε να δείτε, το UFO είναι ορατό στο βίντεο για ελάχιστα δευτερόλεπτα και με δυσκολία διακρίνεται στη άβυσσο που μεσολαβεί μεταξύ της γης και του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

ufo.jpg
Το περίεργο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη και η NASA δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, σχετικά με τον «περίεργο» θεατή!

Πάντως, όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξαναξεκινήσουν οι θεωρίες περί συνομωσιών και εξωγήινων, οι οποίοι θέλουν να επιτεθούν στους ανθρώπους και να καταστρέψουν την Γη!

ImageHandler.jpg
Ποιος ξέρει; Άλλωστε είναι πολλά τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί σχετικά με το απέραντο διάστημα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top