Οι γυμνόστηθες Femen «ξαναχτυπούν» εναντίον Πούτιν: Λούστηκαν με κρασί έξω από ναό του Μιλάνου!

«Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία» το σύνθημα τους

Οι γυμνόστηθες Femen «ξαναχτυπούν» εναντίον Πούτιν: Λούστηκαν με κρασί έξω από ναό του Μιλάνου!

​Προέταξαν τα στήθη τους και με το μήνυμα «Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία», στήθηκαν έξω από καθεδρικό ναό του Μιλάνου.

Ο λόγος για δύο Ουκρανές ακτιβίστριες, -ανάμεσά τους και η αρχηγός της Femen, Ίνα Σεβτσένκο-, οι οποίες θέλησαν να υποδεχτούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν… με κόκκινο κρασί!

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου θα δώσει το «παρών» στην 10η Σύνοδο Κορυφής Ευρώπης - Ασίας στην οποία συμμετέχουν 53 χώρες.

Έτσι, λοιπόν, οι δύο Femen με καφάσια από μπουκάλια με κόκκινο κρασί, το οποίο συμβολίζει το αίμα των Ουκρανών πολιτών, περιλούστηκαν έξω από το ναό.

«Πιστεύουμε, πως καλωσορίζοντας έναν δολοφόνο, έναν άνθρωπο που σκοτώνει έναν ολόκληρο λαό και δίνοντάς του το χέρι, σαν να αγνοούμε τους βασανισμούς, τις δολοφονίες και τον πόλεμο που ξεκίνησε στην Ουκρανία από τον Βλαντιμίρ Πούτιν», δήλωσε η αρχηγός της οργάνωσης στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σημειωτέον, o Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο, αναμένεται να συναντηθούν το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Guardian".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top