Φρίκη: Ανάγκασε τη θετή της κόρη να φάει ακαθαρσίες γάτας - Προσπάθησε να της ράψει το στόμα

Δεν της έδινε να φάει και να πιει αν δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού

Φρίκη: Ανάγκασε τη θετή της κόρη να φάει ακαθαρσίες γάτας - Προσπάθησε να της ράψει το στόμα

​Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 16χρονη, από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, στα χέρια της… μητριάς της! Η 46χρονη Ράνα Κούπερ, η οποία είναι μητέρα άλλων 7 παιδιών, παντρεύτηκε τον πατέρα της ανήλικης, τον 51χρονο Ρίτσαρντ, όμως τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν καλά και εκείνος της ζήτησε διαζύγιο… Τότε ξεκίνησαν τα βασανιστήρια για την μικρή του κόρη!

pojoy0l0kk20ce7.jpg
Η μητριά της, δεν της έδινε να φάει, να πιει ή να πάει στην τουαλέτα, αν προηγουμένως δεν κέρδιζε «πόντους», κάνοντας όλες τις δουλειές του σπιτιού. Μάλιστα, μια φορά που η μικρή παραπονέθηκε ότι πεινάει πολύ, την ανάγκασε να φάει… ακαθαρσίες γάτας!!! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά… Κάποια στιγμή που το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν άντεχε όλα αυτά που βίωνε, εκείνη πήρε βελόνα και κλωστή και προσπάθησε να της… ράψει το στόμα!

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο πατέρας του θύματος, έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι, λόγω δουλειάς και δεν ήξερε για το γολγοθά που ζούσε το παιδί του. Η αδίστακτη γυναίκα είναι στα χέρια της αστυνομίας, μετά από μια σειρά σοκαριστικών καταγγελιών που έγιναν από τους γείτονες. Η δίκη της έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου, ενώ η 16χρονη απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top