ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες: ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος- ελέφαντας (βίντεο)

Υπεβλήθη σε ακόμη μια εγχείρηση

ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες: ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος- ελέφαντας (βίντεο)

​Από μια σπάνια πάθηση πάσχει ένας άντρας από την Κίνα, η οποία επηρεάζει πολύ την εμφάνιση του και τον κάνει να μοιάζει με ελέφαντα!

Ο 37χρονος Χούανγκ Τσουνκάι, είναι γνωστός με το παρατσούκλι «άνθρωπος- ελέφαντας» και λόγω της ασθένειας η οποία τον βασανίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό του, δεν μπορεί να ζήσει φυσιολογικά ενώ αντιμετωπίζει τρομερές δυσκολίες στην καθημερινότητα του.

ogos1.jpg
Η απίστευτη ιστορία του έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

ogos2.jpg
Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι κάποια στιγμή, οι υπεύθυνοι ενός τσίρκου είχαν πλησιάσει την οικογένεια του ζητώντας από τον άντρα να πρωταγωνιστήσει σε ένα σόου «τεράτων». Τότε, εξομολογήθηκε ότι το πήρε τόσο κατάκαρδα που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει!

ogos3.jpg
Αυτή τη φορά το πρόσωπο αλλά και το όνομα του ξανακάνει τον γύρο του κόσμου, μέσα από το διαδίκτυο, μιας και εκείνος υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση. Ειδικότερα, οι γιατροί αφαίρεσαν έναν ακόμη μεγάλο όγκο, ο οποίος κρεμόταν από το πρόσωπο ως τη μέση του. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος όγκος δεν του επέτρεπε να κινηθεί, να φάει και να κοιμηθεί καλά.

ogos4.jpg
Ο 37χρονος, ο οποίος πάσχει από μια ακραία περίπτωση νευροϊνωμάτωσης, δεν είχε λάβει κάποια θεραπεία και δεν είχε επισκεφτεί κάποιο ��οσοκομείο για 30 ολόκληρα χρόνια, καθώς οι γονείς του δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν τις επεμβάσεις του.

sf t rtyry.jpg
Ωστόσο, το 2007, όταν η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από τα ΜΜΕ, κατάφεραν να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν για τις επεμβάσεις του και οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν 21 από τα συνολικά 25 κιλά που ζύγιζε ο μεγαλύτερος από τους όγκους του προσώπου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top