ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πέθαναν ηλικιωμένοι σε ομαδικό όργιο;!

Τι επινόησε γνωστός Βέλγος φαρσέρ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πέθαναν ηλικιωμένοι σε ομαδικό όργιο;!

Ο��γιάζει η φαντασία του Βέλγου φαρσέρ του διαδικτύου, Βενσάν Φλιμπουστιέ, ο οποίος δημοσίευσε την είδηση ότι ηλικιωμένοι πέθαναν κατά τη διάρκεια ομαδικού οργίου… κι έκανε έγκυρα ξένα μέσα ενημέωσης να την «πατήσουν»!

Η είδηση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα «Nordpresse.be.» ήθελε επτά νεκρούς ηλικιωμένους, πέντε από καρδιακά επεισόδια και δύο από πνευμονικά οιδήματα, κατά τη διάρκεια ομαδικού οργίου στην πόλη Σαρλερουά του Βελγίου, με συμμετέχοντες άνω των 65 ετών.

Η ομαδική συνεύρεση των ηλικιωμένων διοργανώθηκε από τον José Deflandre και το πάρτι ονομαζόταν «50 shades of Karolos». Το μέρος το γνώριζαν μόνο οι 200 συνολικά συμμετέχοντες κι έλαβε χώρα στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης με δύσκολη πρόσβαση. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δύο από τους συμμετέχοντες ένιωσαν έντονο, οξύ πόνο στο στήθος. Ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και γιατροί που έσπευσαν να βοηθήσουν. Λίγο μετά ένας τρίτος ηλικιωμένος κατέρρευσε. Μέσα στον πανικό που ακολούθησε, άλλα οκτώ άτομα είχαν καρδιακό επεισόδια και τέσσερις από αυτούς έχασαν τη μάχη με τη ζωή.

Αυτές ήταν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του σεναρίου του φαρσέρ! Η αλήθεια είναι πάντως πως είναι από τις «ειδήσεις» που έχουμε ακούσει και λέμε… «Απίστευτο»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top