Νοσοκόμα κατηγορείται ότι σκότωσε 38 άτομα χορηγώντας τους ποτάσα!

Μέχρι και ότι έβγαζε selfie με τους νεκρούς της καταλογίζουν

Νοσοκόμα κατηγορείται ότι σκότωσε 38 άτομα χορηγώντας τους ποτάσα!

​Σοκάρει η είδηση ότι μια Ιταλίδα νοσοκόμα σκότωσε έναν ασθενή χορηγώντας του θανατηφόρα δόση ποτάσας ενώ ερευνάται από την ιταλική αστυνομία το ενδεχόμενο να έχει κάνει το ίδιο σε πάνω από 38 ασθενείς.

Η Ντανιέλα Ποτζιάλι συνελήφθη στην Βόρεια Ιταλία στην πόλη Λούγκο μετά τον θάνατο μιας 78χρονης ασθενούς της, η οποία είχε μπει στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Στη νεκροψία, εντοπίσθηκαν μεγάλες ποσότητες ποτάσας στο αίμα της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων CEN, η νοσοκόμα «καταδίκαζε» σε θάνατο τους ασθενείς που είτε οι ίδιοι, είτε οι οικογένειές τους της φαίνονταν ενοχλητικοί.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφου της που επικαλείται η εφημερίδα Libero Quotidian, η Ποτζιάλι του είχε ζητήσει να την βγάλει φωτογραφία με ένα νεκρό ασθενή! Σύμφωνα πάλι με μία άλλη μαρτυρία, η νοσοκόμα είχε αστειευτεί λέγοντας πως χορήγησε ποτάσα σε ένα ασθενή που ήταν σε σοβαρή κατάσταση.

Το ανησυχητικό είναι ότι θεωρείται πολύ πιθανόν να μην κατηγορηθεί για όλους τους θανάτους αφού λίγες ημέρες μετά η ποτάσα «εξαφανίζεται» από το αίμα και δεν εντοπίζεται πολύ εύκολα.

1413233889694_wps_9_hospital_in_Lugo_italy.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top