ΦΡΙΚΗ: Βγάζουν τα μάτια και κόβουν τις γλώσσες των Κούρδων μαχητών (εικόνες)

«Τους σφάζουν σαν να είναι ζώα»

ΦΡΙΚΗ: Βγάζουν τα μάτια και κόβουν τις γλώσσες των Κούρδων μαχητών (εικόνες)

​Συνεχίζουν οι τζιχαντιστές να σκορπούν τον πανικό και τον τρόμο στην παγκόσμια κοινότητα, χύνοντας αίμα αθώων, στο όνομα του Αλλάχ.

Όσοι κατάφεραν να γλιτώσουν από τις σκηνές της απόλυτης βίας, κάνουν λόγο για φρίκη χωρίς τέλος σε Συρία και Ιράκ, ενώ οι μαρτυρίες τους στα ξένα μέσα προκαλούν ανατριχίλα. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες μιλούν για εκατοντάδες πτώματα, αποκεφαλισμένα με σημάδια βαρβαρότητας στα άψυχα κορμιά τους τα οποία βρίσκονται πεταμένα στους δρόμους…

Ο 38χρονος Αμίν Φατζάρ, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος εγκατέλειψε το Κομπάνι και κατάφερε να περάσει τα τουρκικά σύνορα για να βρεθεί στην περιοχή Σουρούκ αναφέρεται στη «κόλαση» που επικρατεί στη πόλη.

chem3.jpg
«Είδα εκατοντάδες ακέφαλα πτώματα. Κάποια δεν είχαν χέρια, άλλα δεν είχαν πόδια. Είδα κεφάλια που τους είχαν βγάλει τα μάτια και τους είχαν κόψει τις γλώσσες. Δε θα το ξεχάσω πότε όσο ζω».

Παράλληλα και ο Μπελάλ Σαχίν, μιλάει για μια κατάσταση που έχει βγει εκτός ελέγχου με τους τζιχαντιστές να σφάζουν άμαχους πολίτες «σαν να ήταν ζώα»!

«Αυτό που κάνουν είναι ανεπίτρεπτο, αλλά ολόκληρος ο κόσμος έχει κλείσει τα αυτιά του για να μην ακούσει. Τίποτα δε μπορεί να τους σταματήσει».

Και όλα αυτά συμβαίνουν μια ανάσα από την Τουρκία η οποία τη Δευτέρα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συμφώνησε να επιτρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της να χρησιμοποιούν τις στρατιωτικές βάσεις της χώρας, για τις αεροπορικές τους επιδρομές κατά των τζιχαντιστών.

chem2.jpg
Στο μεταξύ, οι μάχες στο Κομπάνι συνεχίζονται, με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να υποστηρίζει πως τουλάχιστον 36 μαχητές του Ισλαμικού κράτους έχουν σκοτωθεί. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με έρευνα του Middle-East Review of International Affairs, οι τζιχαντιστές κάνουν χρήση χημικών για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους μαχητές. Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται νεκροί Κούρδοι μαχητές με πληγές στο δέρμα τους, οι οποίες προκαλούνται από ρίψη χημικών.

Το σενάριο αυτό υποστηρίζει και ο Κούρδος υπουργός υγείας, Νισάν Αχμέντ, ο οποίος δήλωσε ότι στις σορούς τριών Κούρδων μαχητών δεν υπάρχουν τραύματα από σφαίρες, αλλά εγκαύματα και λευκά σημάδια που αφήνουν τα χημικά στο δέρμα.

chem1.jpg
Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τους μαχητές του Ισλαμικού κράτους να έχουν πρόσβαση σε αποθήκες πυρομαχικών και σε χημικά όπλα της συριακής κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top