Οι τζιχαντιστές καμαρώνουν που αναβιώνουν τη δουλεία- Πουλάνε γυναικόπαιδα για σκλάβους!

Τι γράφει άρθρο του προπαγανδιστικού περιοδικού «Dabiq»;

Με περηφάνια διαλαλεί το Ισλαμικό Κράτος ότι αναβιώνει τη δουλεία, προσφέροντας ως «λάφυρα» στους μαχητές του, γυναίκες και παιδιά της μειονότητας των Γεζίντι. Τα γυναικόπαιδα αιχμαλωτίστηκαν κατά την προέλαση των τζιχαντιστών στο βόρειο Ιράκ.

Το Ισλαμικό Κράτος παραδέχεται για πρώτη φορά στην τελευταία έκδοση του προπαγανδιστικού περιοδικού «Dabiq» ότι κρατά αιχμαλώτους Γεζίντι και τους πουλάει ως σκλάβους!
Αξιωματούχοι των Γεζίντι και οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προειδοποίησαν τον Αύγουστο ότι η μειονότητα απειλείται με γενοκτονία. Μάλιστα, αυτή την απειλή επικαλέστηκαν και οι ΗΠΑ ως έναν από τους λόγους των αεροπορικών επιθέσεών που εξαπέλυσαν εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά Γεζίντι εξαφανίστηκαν και η τύχη τους παραμένει άγνωστη, ενώ άλλοι σφαγιάστηκαν.
Στο άρθρο με τίτλο «Η αναγέννηση της δουλείας πριν από την ώρα της» αναφέρεται ότι η υποδούλωση ανθρώπων που πιστεύεται ότι έχουν αποκλίνουσες θρησκευτικές πεποιθήσεις έδωσε και πάλι νόημα σε μια πλευρά της σαρία, του ισλαμικού νόμου.
«Μετά την αιχμαλωσία τους, οι γυναίκες και τα παιδιά των Γεζίντι μοιράστηκαν μεταξύ των μαχητών του IS που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις στο Σιντζάρ» βεβαιώνει το άρθρο.
Το Dabiq εξηγεί ότι «οι λαοί της Βίβλου» (οι πιστοί των μονοθεϊστικών θρησκειών όπως οι χριστιανοί και οι Εβραίοι) μπορεί να γλιτώσουν από τη σκλαβιά, εφόσον έχουν τη δυνατότητα είτε να πληρώνουν έναν κεφαλικό φόρο, είτε να εξισλαμιστούν, κάτι που όμως δεν ισχύει για τους Γεζίντι.
Οι Γεζίντι, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι μονοθεϊστές, θεωρούνταν επί αιώνες «σατανιστές» από τους μουσουλμάνους, τους χριστιανούς και τους Εβραίους του Ιράκ παρ' όλο που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του διαβόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top