ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Χίτλερ έκανε σεξ με την γυναίκα του χωρίς να την… αγγίζει!

Είχε κρυφό ερωτικό δεσμό και με την ανιψιά του

​Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της σεξουαλικής ζωής του Αδόλφου Χίτλερ, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Ο διάσημος συγγραφέας Μαρτέν Αμί, ερεύνησε τη σεξουαλική ζωή του Γερμανού δικτάτορα, με σκοπό να γράψει το δεύτερο μυθιστόρημα του, η πλοκή του οποίου διαδραματίζεται στην ναζιστική περίοδο. Ο ίδιος σε ομιλία του, στο Cheltenham Festival of Literature, το βράδυ του Σαββάτου, παρουσίασε τα συμπεράσματα του για την ιδιόμορφη σεξουαλική ζωή του άνδρα που έσπειρε τον τρόμο και τον θάνατο στην Ευρώπη.


Ο Χίτλερ, λοιπόν, έκανε σεξ με την γυναίκα του, χωρίς να… αγγίζονται επειδή και οι δυο σιχαίνονταν! Συγκεκριμένα, δεν αγγίζονταν και δεν έβγαζαν ποτέ τα ρούχα τους, μιας και οι δύο είχαν εμμονές με την υγιεινή.


Ο συγγραφέας, μάλιστα, υποστήριξε ότι ο Γερμανός δικτάτορας έκανε σεξ με την Εύα Μπράουν κρατώντας την απλά από το χέρι και είχε οργασμό βλέποντας την απλά να σηκώνει τη φούστα της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε ότι όλα δείχνουν ότι την ίδια σεξουαλική (;) σχέση είχε και με την… ανιψιά του, Άντζελα Ρουμπάλ, τονίζοντας ότι η σεξουαλικότητα του παραμένει άλυτο μυστήριο.


«Στις μελέτες που έχουν γίνει για τον Χίτλερ υπάρχους τρεις θεωρίες για τη σεξουαλικότητά του. Η πρώτη τον θέλει φυσιολογικό, αλλά πιστεύω ότι αυτή θα πρέπει να επανεξεταστεί. Μπορεί κανείς να φανταστεί την γυναίκα του να απολαμβάνει ένα τσιγάρο μετά το σεξ; Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Χίτλερ ως έναν κανονικό, ενεργητικό εραστή; Σίγουρα κανείς. Η δεύτερη τον θέλει αντισέξουαλ και η τρίτη τον θέλει διαστροφικό. Αλλά δεν υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις για την σεξουαλικότητά του, εκτός από το ότι δεν έβγαζε τα ρούχα του, ακόμη και όταν πήγαινε στο γιατρό και το ότι ήταν φανατικός με την καθαριότητα.»



Η ανηψιά του Χίτλερ που φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του