ΣΚΛΗΡΟ βίντεο με την «εκπαίδευση» νεοσύλλεκτων τζιχαντιστών!

Πλάνα από το κέντρο εκπαίδευσης στην Συρία

ΣΚΛΗΡΟ βίντεο με την «εκπαίδευση» νεοσύλλεκτων τζιχαντιστών!

​Ένα φρικτό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου. Σε αυτό, περιγράφεται με ωμό τρόπο η «εκπαίδευση» που δέχονται οι νεοσύλλεκτοι τζιχαντιστές, μέχρι να γίνουν σκληροτράχηλοι και απαθείς στον ανθρώπινο πόνο. Ουσιαστικά, οι εκπαιδευτές τους θέλουν να τους μετατρέψουν σε μηχανές θανάτου, ανθεκτικές υπό όλες τις συνθήκες.

Τα πλάνα του βίντεο, είναι από κέντρο εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη Συρία και είναι χαρακτηριστικά των συνθηκών που επικρατούν εκεί, αλλά και σε άλλα σημεία εκπαίδευσης της οργάνωσης.

Οι νέοι μαχητές δέχονται σωματική βία, καθώς ο εκπαιδευτής τους χτυπάει με κλωτσιές στο σώμα, τους αναγκάζει να σέρνονται στο χώμα, ενώ υφίστανται ψυχολογικούς εκβιασμούς και πλύση εγκεφάλου από ένα φανατικό κληρικό που τους μαθαίνει να μισούν τη Δύση και ιδιαιτέρως τις ΗΠΑ.

Στο βίντεο αναφέρεται πως περισσότεροι από 500 Βρετανοί τζιχαντιστές πιστεύεται ότι έχουν ταξιδέψει στη Συρία για να ενταχθούν στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα έχουν πάει για εκπαίδευση σε κέντρο των ισλαμιστών.

Δείτε το βίντεο με τις εικόνες που αρνείται να συλλάβει ο ανθρώπινος νους…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top