Θα συγκινηθείτε: Δείτε την τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου πατέρα

Έχει ξεκινήσει καμπάνια ο γιος του

​Τα παιδιά μιας οικογένειας από τις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει μια πολύ συγκινητική καμπάνια στο διαδίκτυο προκειμένου να κάνει πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία του ετοιμοθάνατου πατέρα τους, και να δουν όλοι μαζί την τρίτη ταινία των Hobbit που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Ο Τζέσι Χούμπερ ανέβασε το βίντεο που βλέπετε στο YouTube, εξηγώντας πώς έχει γίνει οικογενειακή παράδοση το να βλέπουν όλοι μαζί τις συγκεκριμένες ταινίες, μόλις βγαίνουν στις αίθουσες. Ωστόσο, ο πατέρας του βρίσκετ��ι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και οι γιατροί λένε ότι δεν θα ζήσει μέχρι τον Δεκέμβριο για να την δουν.


Η τελευταία επιθυμία του ετοιμοθάνατου πατέρα είναι να μπορέσει να κάνει πράξη την οικογενειακή αυτή παράδοση, ολοκληρώνοντας την τριλογία των Hobbit, έχοντας γύρω του τους αγαπημένους του ανθρώπους, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο γιος του ελπίζει ότι η καμπάνια #HobbitMovieLastRequest, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη, θα φτάσει στα αυτιά των παραγωγών της ταινίας και τελικά θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ταινία, όπως άλλωστε κάνουν πάντα!