Εικόνες ΦΡΙΚΗΣ: Έσυραν βιαστή σε κρεοπωλείο και του έκοψαν το πέος! (βίντεο)

Εξοργισμένοι κάτοικοι πήραν τον νόμο στα χέρια τους

Εικόνες ΦΡΙΚΗΣ: Έσυραν βιαστή σε κρεοπωλείο και του έκοψαν το πέος! (βίντεο)

​Εξαγριωμένο πλήθος στην Ινδία, επιτέθηκε σε έναν επίδοξο βιαστή όταν κατάλαβε ότι προσπάθησε να βιάσει ένα ανήλικο κορίτσι.Ο κόσμος αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και… του έκοψε τα γεννητικά του όργανα με έναν μπαλτά!

1412931721245_wps_2_Pic_shows_The_attempted_r.jpg
Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ganganagar στη βορειοδυτική Ινδία, όταν οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις κραυγές του κοριτσιού απο ένα στενό. Εκεί, βρήκαν τον 40χρονο γυμνό να προσπαθεί να βιάσει μια 12χρονη. Τότε, οι θυμωμένοι κάτοικοι άρχισαν να τον χτυπούν και στη συνέχεια τον έσυραν μέχρι το πιο κοντινό κρεοπωλείο όπου και τον ευνούχισαν. Στη συνέχεια, πέταξαν τα ακρωτηριασμένη μέλη του στο δρόμο και άφησαν τον αιμόφυρτο άντρα στην άκρη, εντελώς αβοήθητο.

1412931782416_wps_4_Pic_shows_The_attempted_r.jpg
Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στα τοπικά μέσα ότι δεν τον βοήθησε κανείς, γιατί όλοι γνώριζαν ότι τιμωρείται για σεξουαλικό έγκλημα.

«Είχαμε πολλά περιστατικά με επιθέσεις κατά γυναικών, βιασμούς, απαγχονισμούς και κακοποιήσεις σε αυτή τη χώρα. Είναι καιρός να σταματήσει αυτό. Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν το μήνυμα σε όλους, ότι αν αποτολμήσουν κάτι παρόμοιο θα τιμωρηθούν».

1412932497640_wps_6_Pic_shows_The_attempted_r.jpg
Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία ζητάει να φανερωθούν οι δράστες, τονίζοντας ότι ο κόσμος δε μπορεί να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να κάνει ότι θέλει.

1412934593324_wps_8_Pic_shows_Locals_chopped_.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top