Ζόμπι στην Λιβερία;Αναστήθηκε ασθενής με Έμπολα πριν την κηδεία του

Ένα ΒΙΝΤΕΟ που κάνει τον γύρο του κόσμου

Συγκλονίζει και κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση πως ένα θύμα του υιού Έμπολα που ήταν μέρες παρατημένο σε δρόμο της Λιβερίας «αναστήθηκε»…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, το προσωπικό του γραφείου τελετών και οι περαστικοί, όταν είδαν ένα πτώμα να ζωντανεύει και αντί για το νεκροτομείο να πηγαίνει στο νοσοκομείο. Λίγο πριν τον σηκώσουν για να τον μεταφέρουν, ο 37χρονος αγνώστων στοιχείων κούνησε το χέρι του και όλοι «πάγωσαν».

Ρεπόρτερ του ABC, που ήταν στο σημείο άρχισε να φωνάζει «είναι ζωντανός, είναι ζωντανός» και την ίδια ώρα το συγκεντρωμένο πλήθος ξεκίνησε να κραυγάζει.

Οι αρχές της Μονρόβια ανέφεραν ότι ο 37χρονος αργοπέθαινε επί μέρες, όταν ασθενοφόρο είχε αρνηθεί να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τελικά, τις προηγούμενες μέρες και χωρίς να έχει δεχθεί ιατρική βοήθεια, σταμάτησε να κινείται και ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών για να τον παραλάβουν, ώσπου έγινε... το "θαύμα". Ο άρρωστος άνδρας είχε καταφέρει «ξεγελάσει» ακόμη και τον ...θάνατο!!!

Όταν οι νεκροθάφτες κατάλαβαν ότι είναι ζωντανός, τον ψέκασαν με απολυμαντικό και οξυζενέ. Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 10 λεπτά με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν και να φωνάζουν από τη χαρά τους. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο και είδαν το γεγονός ζήτησαν μάλιστα από τους τραυματιοφορείς να τους υποσχεθούν ότι θα φροντίσουν να νοσηλευθεί ο άνδρας και να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα για να σωθεί η ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top