ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗ: οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον βρετανό ταξιτζή Άλαν Χένινγκ!

Είχε κάνει έκκληση η γυναίκα του-Απειλούν και για άλλο θύμα

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗ: οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον βρετανό ταξιτζή Άλαν Χένινγκ!

​Ένα νέο βίντεο φρίκης κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες: οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον βρετανό υπήκοο Άλαν Χένινγκ!

Ο 47χρονος Άλαν Χένινγκ, πατέρας δύο εφήβων που ζουν στο Μάντσεστερ ήταν οδηγός ταξί και είχε δηλώσει εθελοντής για να γίνει οδηγός σε αυτοκινητοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας για λογαριασμό μιας μουσουλμανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Απήχθη πριν από δέκα μήνες από το Ισλαμικό Κράτος και η γυναίκα του είχε κάνει έκκληση στους τζιχαντιστές να τον αφήσουν ελεύθερο!

Το βίντεο έχει τίτλο «Ακόμη ένα μήνυμα στην Αμερική και τους συμμάχους της». Σε αυτό εμφανίζεται ο Χένινγκ να λέει: «Εξαιτίας της απόφασης του κοινοβουλίου μας να επιτεθεί εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, εγώ, ως μέλος του βρετανικού κοινού, θα πληρώσω τώρα το τίμημα της απόφασης αυτής».

Η τζιχαντιστική οργάνωση απείλησε ότι θα τον σκοτώσει σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου και τώρα δημοσιοποίησαν το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του!

Στο τέλος του βίντεο διάρκειας 11 δευτερολέπτων, του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, εμφανίζεται ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους να κρατά έναν Αμερικανό πολίτη, τον Πίτερ Έντουαρτ Κάσινγκ και να απειλεί πως αυτός θα είναι το επόμενο θύμα εάν δεν σταματήσουν οι επιθέσεις των Δυτικών δυνάμεων εναντίον τους.

Δυστυχώς μετά τον σημερινό αποκεφαλισμό οι Δυτικοί που έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον φρικτό τρόπο από το Ισλαμικό Κράτος ανέρχονται στους τέσσερις. Είχε προηγηθεί ο βίαιος θάνατος των δύο Αμερικανών δημοσιογράφων, που είχαν επίσης απαχθεί στη Συρία, του Τζέιμς Φόλεϊ και του Στίβεν Σότλοφ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top