Ο πατέρας του Βρετανού ομήρου εκλιπαρεί τους τζιχαντιστές για τη ζωή του γιού του!

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Ο πατέρας του Βρετανού ομήρου εκλιπαρεί τους τζιχαντιστές για τη ζωή του γιού του!
Ο 81χρονος πατέρας του Τζον Κάντλεϊ, του Βρετανού ομήρου που κρατείται από τους τζιχαντιστές κάνει έκκληση να τον αφήσουν ελεύθερο, από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.
«Δεν φανταζόμουν να περάσω έτσι το 81ο έτος μου … Θέλω ο Τζον να γνωρίζει ότι είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη χαρά από το να δω την απελευθέρωση του αγαπημένου μου γιου και να τον δω να επιστρέφει σπίτι του» λέει χαρακτηριστικά σε βιντεοσκοπημένο βίντεο ο Πολ Κάντλεϊ.
Ο 43χρονος γιός του αγνοούνταν επί δύο χρόνια, αιχμαλωτίστηκε στη βόρεια Συρία τον Νοέμβριο του 2012 μαζί με τον συνάδελφό του Τζέιμς Φόλεϊ. Ο Φόλεϊ εκτελέστηκε από τους μαχητές του ΙΚ.
Ο Τζον Κάντλεϊ έχει εμφανιστεί ως τώρα σε τρία βίντεο των τζιχαντιστών, στο πρώτο μιλούσε για τη «φιλοσοφία» του Ισλαμικού Κράτους, στο δεύτερο "προειδοποιούσε τις ΗΠΑ για νέο Βιετνάμ" και στο τρίτο, έκρινε "απογοητευτικά προβλέψιμη την στρατιωτική στρατηγική του Ομπάμα".
Ο πατέρας του Κάντλι σημείωσε ότι η οικογένειά του έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους απαγωγείς του, αλλά δεν έλαβε απάντηση και πρόσθεσε ότι ο γιος του ήταν ένας ανεξάρτητος φωτορεπόρτερ που είχε πάει στη Συρία για να καταγράψει τα δεινά του λαού της.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top