ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ εικόνες στη δημοσιότητα για 1η φορά: κανίβαλος έσφαξε κι έφαγε τον εραστή του

Τον έκοψε κομματάκια και τα έστειλε σε διάφορα σημεία του Καναδά

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ εικόνες στη δημοσιότητα για 1η φορά: κανίβαλος έσφαξε κι έφαγε τον εραστή του

​Άσχημες μνήμες ξυπνάει η δίκη που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Κεμπέκ του Καναδά. Εκεί δικάζεται ο κανίβαλος με το αγγελικό πρόσωπο, που έσφαξε και έφαγε τον… εραστή του!

cannibal01.jpg

Τα ανατριχιαστικά στοιχεία που έγιναν γνωστά ξεπερνούν κάθε φαντασία ενώ οι εικόνες του διαμερίσματος του, μετά το άγριο φονικό είναι τουλάχιστον αποκρουστικές!

cannibal1_0.jpg
Ο πορνοστάρ, Λούκα Μανιότα, όπως βλέπετε, άφησε πίσω του στον τόπο του εγκλήματος έναν τροχό, μαχαίρια και πολύ… αίμα! Η αστυνομία όταν ερεύνησε το διαμέρισμα, στο οποίο, όπως ομολόγησε ο 32χρονος συνέβη το φρικιαστικό έγκλημα, βρήκε αίματα στο ψυγείο, στο στρώμα και στα ρούχα του.

cannibal04.jpg
Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, εκείνος αφού σκότωσε, έκανε μικρά κομμάτια το θύμα του, έφαγε κάποια από αυτά ενώ τα υπόλοιπα τα έστειλε με το ταχυδρομείο, σε διάφορες περιοχές του Καναδά.

cannibalhouse1.jpg
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο άρρωστος άνδρας… μαγνητοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στη συνέχεια ανέβασε το «βίντεο» στο διαδίκτυο. Τα μέλη του άτυχου κινέζου φοιτητή τα έστειλε μεταξύ άλλων σε σχολεία, στον Καναδό πρωθυπουργό και σε δυο κόμματα!

cannibaltrans.jpg
Ένα ακόμη εύρημα των Αρχών ήταν και ένα απόκομμα χαρτιού το οποίο έγραφε: «Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι μπλε, η αστυνομία θα χρειαστεί τα οδοντιατρικά σου στοιχεία για να σ' αναγνωρίσει!»

αρχείο λήψης.jpg
Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο αδίστακτος άνδρας προετοίμαζε 6 ολόκληρους μήνες το έγκλημά του και πως είχε στείλει και email σε δημοσιογράφο όπου του έλεγε ότι θα σκοτώσει έναν άνθρωπο και θα βιντεοσκοπήσει την πράξη του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δουν το βίντεο και οι ένορκοι.

αρχείο λήψης (4).jpg
Από την άλλη, ο δικηγόρος του επικαλείται ψυχική ασθένεια του πελάτη του και η δίκη συνεχίζεται…

1412262819663_wps_4_A_photo_entered_as_eviden.jpg

cann.jpg

αρχείο λήψης (3).jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top