Έφηβος δολοφόνησε και διαμέλισε τη φίλη του μιμούμενος έναν τηλεοπτικό serial Killer!

Τύλιξε τα άκρα της σε μια μεμβράνη και τα τοποθέτησε σε σακούλες απορριμμάτων

Έφηβος δολοφόνησε και διαμέλισε τη φίλη του μιμούμενος έναν τηλεοπτικό serial Killer!

​Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα 17χρονο αγόρι από τη Βρετανία μιμούμενος τον serial killer που πρωταγωνιστεί στην αμερικανική σειρά «Dexter», μαχαίρωσε την ανήλικη σύντροφό του και στη συνέχεια τη διαμέλισε μέσα στο δωμάτιο του.

dexter sf fd.jpg

Η απόφαση του δικαστηρίου για την φρικιαστική αυτή υπόθεση ανακοινώθηκε χθες, κα�� σύμφωνα με αυτή ο δράστης καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση.

Ο 17χρονος αφού μαχαίρωσε την κοπέλα στο κεφάλι και την πλάτη, μέσα στο υπνοδωμάτιό του, αποφάσισε να διαμελίσει το άψυχο κορμί της, κόβοντας τα πόδια της και ένα χέρι.

dexter dew hf.jpg
Στη συνέχεια τύλιξε το τεμαχισμένο πτώμα της σε μία μεμβράνη και την έβαλε σε μία σακούλα απορριμμάτων.

Ο φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, που είχε διαγνωστεί με αυτισμό, χρησιμοποίησε πριόνι και εργαλεία του πατέρα του για να τεμαχίσει το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Ο νεαρός, ο οποίος έχει διαγνωστεί με σύνδρομο αυτισμού, εξήγησε στην οικογένειά του ότι είχε ένα «alter ego», έναν άλλο εαυτό, τον «Εντ», ο οποίος τον διέταξε -όπως ο 17χρονος ισχυρίστηκε- να διαπράξει το έγκλημα.

Πάντως, στο δικαστήριο, προέκυψε ότι ο 17χρονος δολοφόνος ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς «Dexter» και ότι είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν σε μια φίλη του ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα έβλεπε «πολλές ομοιότητες» ανάμεσα σε εκείνον και τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top