Oι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό που δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Θα γεννήσει στο τέλος του έτους

Oι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό που δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας του Μονακό, Σαρλίν, είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την είδηση ότι είναι έγκυος.

300514211012_2069.jpg
Όπως σας έχει γράψει το star.gr, o πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλίν θα γίνουν πρώτη φορά γονείς, τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, στο τέλος του έτους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένουν δίδυμα.

tumblr_ncj3h6RZDG1tjj2sjo1_400.jpg
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 36χρονη Σαρλίν σε δύο εκδηλώσεις: στη Νέα Υόρκη και τη φιλανθρωπική εκδήλωση για τον αυτισμό στο Hilton Hotel, αλλά και στην 8η απονομή των ετησίων βραβείων Clinton Global Citizen στο Sheraton.

princess-charlene_charity-work_parties-receptions_1200xauto@1.5x.jpg
Σε αυτές τις φωτογραφίες, η κοιλίτσα της φαίνεται αρκετά φουσκωμένη παρόλο που η ίδια προτίμ��σε να την «καλύψει» με τις ενδυματολογικές επιλογές της.

charlene2.jpg
Η 36χρονη Σαρλίν και ο 56χρονος Αλβέρτος παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 και από εκείνη τη μέρα οι Μονεγάσκοι αναμένουν με αγωνία τη γέννηση του διαδόχου της δυναστείας των Γκριμάλντι που μετράει 700 χρόνια ηγεμονίας. Αν όντως η Σαρλίν περιμένει δίδυμα, «τυχερό» θα είναι το πρώτο, ακόμα κι αν βγει με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά από το δεύτερο!

Θυμίζουμε πως ο Αλβέρτος, γιος του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου: πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Νικόλ Κοστ και την 22χρονη Τζάσμιν, κόρη της Αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top