Αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ: Οι Ιρακινές Αρχές έκαναν ριάλιτι την δράση των Τζιχαντιστών

Περιγράφουν τα εγκλήματα τους

Αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ: Οι Ιρακινές Αρχές έκαναν ριάλιτι την δράση των Τζιχαντιστών

​Έναν ανορθόδοξο τρόπο επέλεξαν οι ιρακινές Αρχές σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας, για να αποδείξουν στον λαό ότι κάνουν καλά την δουλειά τους...

Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε ένα προκλητικό- το λιγότερο- ριάλιτι σόου, στην δημόσια τηλεόραση, με πρωταγωνιστές… Τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν συλληφθεί!

Μάλιστα, στην πρεμιέρα του καθήλωσε περισσότερους από 9 εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι παρακολούθησαν αναπαραστάσεις των φριχτών εγκλημάτων των μαχητών του Ισλαμικού κράτους.

Το ριάλιτι λέγεται «In the Grip of Justice» ελληνιστί «Στα χέρια της Δικαιοσύνης» και προβάλετε από το κανάλι Αλ Ιρακίγια.

tmp_cover_38164075.jpg
Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, βλέπει συλληφθέντες Τζιχαντιστές να επιστρέφουν στον τόπο των εγκλημάτων τους και να περιγράφουν λεπτομερώς το πώς έσπειραν τον θάνατο.

Οι τρομοκράτες οδηγούνται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σιδηροδέσμιοι, φορώντας μια κίτρινη στολή, στα συγκεκριμένα σημεία και περιγράφουν λεπτό προς λεπτό τις φρικιαστικές τους δολοφονίες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλές φορές συναντιούνται είτε με θύματά τους, τα οποία κα��άφεραν και γλίτωσαν είτε με συγγενείς θυμάτων με την κατάσταση πολλές φορές να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Και όλα αυτά την στιγμή που οι Τζιχαντιστές έχουν σπείρει τον τρόμο στην παγκόσμια κοινότητα, καθώς απειλούν με νέα χτυπήματα και ενώ οι συγγενείς των ομηρών που αποκεφάλισαν, θρηνούν ακόμη για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top