Ο Ρότζερ Γουότερς τραγούδησε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Έγινε συνεδρίαση για τον πόλεμο στη Γάζα

Ο Ρότζερ Γουότερ�� τραγούδησε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

​Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε , το "Δικαστήριο των λαών" που συνεδρίασε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Ρότζερ Γουότερς έβγαλε την κιθάρα του και τραγούδησε το καινούργιο κομμάτι του "If i had been God (Lay Down Jerusalem)".

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Ευρωομάδας της Αριστεράς και έδωσε στη δημοσιότητα συμπεράσματα για τον τελευταίο πόλεμο στη Γάζα.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος δήλωσε τα παρακάτω. "Ήταν μια πρωτοβουλία μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο που ανέλαβαν ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της αριστεράς και στην οποία συμμετείχαν και ευρωβουλευτές κι από άλλες πολιτικές ομάδες. ένα είδος ανοιχτής ακρόασης, ένα είδος δίκης, όπου μάρτυρες και κορυφαίοι νομικοί τεκμηρίωσαν, όχι μόνο την ανθρωπιστική καταστροφή, αλλά και το παράνομο του πολέμου που έκανε το κράτος του Ισραήλ, εναντίον των Παλαιστηνίων στη Γάζα.

Το ζητούμενο για εμάς, στην ευρωομάδα της αριστεράς και την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την πολιτική πίεση, γιατί, ασφαλώς στο τέλος ο αγώνας των Παλαιστινίων θα δικαιωθεί, αλλά το θέμα είναι να μη θρηνίσουμε μέχρι τότε και άλλα παιδιά νεκρά".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top