Τα 'χασε ο Ομπάμα όταν είδε την γυναίκα του Αναστασιάδη με διάφανη δαντέλα (ΦΩΤΟ)

Πανικός στα social media με την μπλούζα της Άντρη

Τα

​Πρώτο θέμα συζήτησης στην Κύπρο και όχι μόνο, είναι εδώ και λίγες ώρες η σέξι εμφάνιση της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν.Αναστασιάδη στον Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

anasta.jpg

Η κυρία Άντρη Αναστασιάδη "έσκασε μύτη" στο Προεδρικό Μέγαρο με μαύρο δαντελένιο «σιθρού» σαν αυτά που βλέπουμε σε γάμους στην επαρχία, αλλά και σε διαφημιστικά εσωρούχων, προκαλώντας εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό και μεγάλη ικανοποίηση (αν κρίνουμε από το χαμόγελο του) στον πλανητάρχη! Ο Ομπάμα γνωστός για την αδυναμία του στο άλλο φύλο, γελούσε κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, λες…. και του καθάριζαν όλα τα αυγά του Λευκού Οίκου! Όπως έκανε και όταν πόζαρε στο παρελθόν πλάι στην Μπιγιόνσε!

anastasiadis-3-e1411665807326.jpg

Η σύζυγος του Προέδρου, έχοντας προφανώς στο μυαλό της την επική ταινία του Κωνσταντάρα «τι 30, τι 40, τι 50», αλλά και το μεγάλο άσμα της Ρίτας Σακελλαρίου "οι 40 άρες ίσον με δύο 20άρες", πρόταξε κυριολεκτικά και μεταφορικά τα στήθη της στις ΗΠΑ και τόλμησε να βάλει κάτι πιο… extreme, παρά το ότι έχει μόνο έναν κοιλιακό, επισκιάζοντας την σεμνή εμφάνιση της … Μισέλ!

obama.jpg

Η ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη πρώτη κυρία των ΗΠΑ από την άλλη, αν και προτίμησε να δείξει μόνο λίγη γάμπα και τα χεράκια της, τράβηξε εκτός των άλλων το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για το γεγονός ότι «έκοβε» (σε ύψος) τον κ.Αναστασιάδη περίπου ένα κεφάλι!

obama2.jpg

Την επίμαχη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο ��ρόεδρος της Κύπρου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, όπου και ήρθαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια. Τα social media στην Κύπρο "περνούν από κόσκινο" την κ.Άντρη, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως ένα ωραίο ταγιέρ θα ήταν πιο εκλεπτυσμένο και σοβαρό για την ηλικία της Αναστασιάδη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top