Πρώην τζιχαντιστής: «Βιάζουν μέχρι και 9χρονα κορίτσια!»

Όσα παιδιά αρνούνται το Ισλάμ βρίσκουν τραγικό θάνατο

Πρώην τζιχαντιστής: «Βιάζουν μέχρι και 9χρονα κορίτσια!»
Μικρά παιδιά έχουν πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι μάλιστα δεν διστάζουν να βιάζουν μέχρι και 9χρονα κοριτσάκια!
Τα παιδιά οδηγούνται σε στρατόπεδα εκπαίδευσης με σκοπό να προσηλυτιστούν. Εκεί οι τζιχνατιστές τους κάνουν πλύση εγκεφάλου για την ιδεολογία της σφαγής. Όσα αρνούνται το Ισλάμ βρίσκουν τραγικό θάνατο!
«Γίνονται πολλές εκτελέσεις, μυστικές εκτελέσεις, δημόσιες εκτελέσεις. Ειδικά μετά την προσευχή της Παρασκευής υπάρχουν πολλές από αυτές. Εκτελέσεις, σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί» λέει κάτοικος της Ράκα.
Ένας πρώην τζιχαντιστής, ο Ομέρ, αποκαλύπτει στη βρετανική εφημερίδα «Sun» πως οι μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου βίαζαν ακόμη και κορίτσια ηλικίας εννέα ετών, τα οποία κρατούσαν ομήρους στα στρατόπεδα τους!
Οι ηγέτες των τζιχαντιστών προτρέπουν να βιάσουν τις κρατούμενες, κυρίως όσους μαχητές ετοιμάζονται να σταλούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Ο ίδιος αναφέρει ότι σε επιθέσεις αυτοκτονίας στέλνονται αυτοί που δεν γνωρίζουν καλά αραβικά και θεωρούνται άχρηστοι να φέρουν εις πέρας άλλες τρομοκρατικές αποστολές.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top