Ετοιμοθάνατη σηκώθηκε από την αναπηρική καρέκλα για τον τελευταίο χορό με τον γιο της

Στον γάμο του- μετά από τρεις μέρες πέθανε

Ετοιμοθάνατη σηκώθηκε από την αναπηρική καρέκλα για τον τελευταίο χορό με τον γιο της

​Μια απίστευτη ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και μας δίνει μαθήματα ανθρώπινης δύναμης και μητρικής αγάπης.

Η 61χρονη Μαίρη Αν Μάινινγ, απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής της και την δύναμη της αγάπης, μιας και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν λίγες ώρες πριν χάσει τη μάχη με τον θάνατο, βρέθηκε στον γάμο του γιου της Ράιαν, με τον οποίο χόρεψε και τον τελευταίο της χορό.

10678816_10152317057212061_4054326907714469665_n.jpg
Ο γιος της παντρεύτηκε την καλή του, Κεϊτιλίν στο Dana Point, της Καλιφόρνια. Εκεί βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και η ετοιμοθάνατη μητέρα του γαμπρού η οποία έπασχε από καρκίνο του μαστού. Η ίδια παρακολούθησε τη τελετή στην αναπηρική καρέκλα, καθώς η κατάσταση της υγείας της τον τελευταίο καιρό, δεν της επέτρεπε να είναι όρθια για πολύ ώρα.

Στη δεξίωση όμως θέλησε να χαρίσει στον γιο της, τον τελευταίο τους χορό. Έτσι σηκώθηκε και χόρεψε μαζί του το «Somewhere Over The Rainbow», συγκινώντας όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τον ίδιο.

MomDance.jpg
«Ήταν απίστευτα συγκινητικό, ειδικά όταν σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι», είπε η κόρη της, Κάρυ, σε τοπικό σταθμό, ενώ ο γιος της σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι η μητέρα του είναι η πιο γενναία γυναίκα που ξέρει και την θαυμάζει.

mom-with-cancer-dances-at-wedding.jpg
Η γλυκιά μανούλα άφησε την τελευταία της πνοή ακριβώς 73 ώρες μετά την τελετή, ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι περίμενε τον γάμο του γιου της για να «φύγει» ήρεμη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top