21χρονη απέκτησε τρίτο στήθος για να γίνει αηδιαστική στους άνδρες!

20.000 δολάρια "έσκασε"

21χρονη απέκτησε τρίτο στήθος για να γίνει αηδιαστική στους άνδρες!

​Μία 21χρονη κοπέλα, με το ψευδώνυμο Τζασμίν Τριντεβίλ υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής ενός ακόμη στήθους, με σκοπό να έχει τρία. Η νεαρή έχει ανεβάσει και σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αν είναι πραγματικές ή προϊόν φωτομοντάζ... εξετάζεται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της χρειάστηκε να επικοινωνήσει με περισσότερους από 50 γιατρούς πριν βρει αυτόν που δέχθηκε τελικά να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος. «Ήταν πραγματικό δύσκολο να βρεθεί κάποιος γιατρός, γιατί η εγχείρηση αυτή αποτελεί σπάσιμο του ηθικού κώδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά η 21χρονη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και πρόσθεσε: «Ο πλαστικός με υποχρέωσε να υπογράψω συμφωνητικό ότι δεν θα αποκαλ��ψω ποτέ το όνομά του καθώς φοβόταν ότι θα του δημιουργηθεί πρόβλημα». Η επέμβαση, κόστισε 20.000 δολάρια.

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο; Η 21χρονη υποστηρίζει «Δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού πια. Σκέφτηκα ότι οι περισσότεροι άνδρες θα βρίσκουν την εμφάνισή μου περίεργη και αηδιαστική. Εγώ, ωστόσο, μπορώ ακόμη να αισθάνομαι όμορφη και καλά με τον εαυτό μου όταν βάφομαι και ντύνομαι ωραία».

Βέβαια αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που την οδήγησαν στο να λάβει την απόφαση αυτή, αφού η 21χρονη έχει προσλάβει μόνη της τηλεοπτικό συνεργείο που την ακολουθεί με σκοπό να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

jasmin-3.jpg

jasmin-4.jpg

jasmin-5.jpg

jasmin-6.jpg
jasmin-7.jpg

jasmin-8.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top