Οι τζιχαντιστές ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τις «Αμαζόνες» των Κούρδων μαχητών

ΔΕΝ θέλουν να χάσουν τη ζωή τους από μια γυναίκα!

Οι τζιχαντιστές ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τις «Αμαζόνες» των Κούρδων μαχητών

​Οι «Αμαζόνες» των Κούρδων μαχητών, των Πεσμεργκά, είναι αυτές που φοβούνται όσο τίποτα άλλο οι τζιχαντιστές.

peshmerga3.jpg
Αν και οι τζιχαντιστές πασχίζουν σε κάθε ευκαιρία να αποδείξουν ότι δεν τους τρομάζει τίποτα, ούτε οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές, ούτε ο γαλλικός στρατός, ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο που αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο τους.

peshmerga.jpg
Αυτός είναι το να χάσουν τη ζωή τους από μια γυναίκα, κάτι που, με βάση τις δικές τους αντιλήψεις, θα τους στερήσει την είσοδο στον παράδεισο και θα πάνε στην κόλαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, οι εξτρεμιστές γνωρίζουν πως η ανταμοιβή τους για την θυσία στον Αλλάχ είναι η μεταθανάτια ζωή ανάμεσα σε πανέμορφες παρθένες, ωστόσο, αν χάσουν τη ζωή τους από γυναίκα το όνειρο διαλύεται.

peshmerga1.jpg
Στο μεταξύ, ολοένα περισσότερες είναι οι γυναίκες που εντάσσονται στους κόλπους των πολιτοφυλάκων Πεσμεργκά, στο πλευρό του ιρακινού στρατού, όπου εκπαιδεύονται να χειρίζονται όπλα, κάνουν καθημερινή προπόνηση και παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια πριν κατέβουν στη μάχη.

Μέχρι στιγμής ξεπερνούν σε αριθμό τις 7.000 και εκπαιδ��ύονται από 18 έως 24 ετών στα στρατόπεδα! Μάλιστα υπάρχουν και παιδιά 12 ετών που χρησιμοποιούνται κυρίως για κάποιες δουλειές όπως το μαγείρεμα!
peshmerga2.jpg
«Τώρα βρίσκομαι στο μέτωπο, αλλά είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη, την οποία άφησα στους γονείς μου για να πολεμήσω κατά των εξτρεμιστών. Είμαι χαρούμενη που κάνω το καθήκον μου ώστε να υπερασπιστώ το Κουρδιστάν», είχε δηλώσει μία από τις «αμαζόνες».

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις της στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μία 27χρονη δήλωσε πως εκπαιδεύτηκε να κάνει χρήση Καλάσνικοφ για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών της μειονότητας των Γιαζιντίτων στο βόρειο Ιράκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top