Μανάδες «καρφώνουν» τα παιδιά τους που θέλουν να ενταχθούν στους Τζιχαντιστές στην αστυνομία

Στην Συρία 17 μαχητές του Ισλαμικού χαλιφάτου έχασαν την ζωή τους

Μανάδες «καρφώνουν» τα παιδιά τους που θέλουν να ενταχθούν στους Τζιχαντιστές στην αστυνομία

​Οι Τζιχαντιστές είναι η μεγαλύτερη απειλή αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Australian, πολλές είναι οι μητέρες στην Αυστραλία κυρίως μουσουλμανικής καταγωγής, οι οποίες «δίνουν» τα παιδιά τους στις Αρχές, όταν εκφράζουν την επιθυμία τους να ενταχθούν στους Τζιχαντιστές.

Ειδικότερα, οι μητέρες ζητούν από την τοπική αστυνομία να πάρει μέτρα για να εμποδίσει τα παιδιά να φύγουν στο εξωτερικό και να πολεμήσουν μαζί με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιράκ.

Μάλιστα, φαίνεται πως τουλάχιστον 60 νεαροί Αυστραλοί έχουν φύγει και έχουν ήδη ενταχθεί στις τάξεις τους. Οι ειδικοί όμως αναφέρουν ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ περισσότεροι αν δεν ενημερωνόταν έγκαιρα οι αρχές από ανήσυχες μητέρες.

Παράλληλα τι�� επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί σχέδιο νόμου στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας, το οποίο, αν ψηφιστεί, θα καθιστά παράνομα τα ταξίδια σε Ιράκ και Συρία. Με απλά λόγια, μόνο όσοι παίρνουν άδειες από τις αρχές ασφαλείας θα μπορούν να ταξιδεύουν νόμιμα σε αυτές τις δυο χώρες.

Την ίδια στιγμή, το πρωί της Κυριακής τουλάχιστον 17 Τζιχαντιστές και ένα παιδί σκοτώθηκαν σε μία αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε η Συρία, εναντίον ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης της οργάνωσης στην επαρχία Ντέιρ Έζορ.

Η συγκεκριμένη επιδρομή είχε ως στόχο να χτυπήσει τα στρατόπεδα των μαχητών του Ισλαμικού κράτους, που βρίσκονταν στην περιοχή. Το παιδί ήταν εκεί για να επισκεφτεί τον αδελφό του, ο οποίος ήταν Τζιχαντιστής και βρήκε και αυτό τραγικό θάνατο.

Να σημειωθεί ότι και οι ΗΠΑ αναμένεται να επιτεθούν στο Ισλαμικό κράτος, με τον Ομπάμα να διευκρινίζει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει την συγκεκριμένη μάχη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top