Τραγωδία: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του μπροστά στα… παιδιά τους και μετά αυτοκτόνησε!

Τραυματίστηκαν ο νυν σύντροφος και η γιαγιά της

Τραγωδία: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του μπροστά στα… παιδιά τους και μετά αυτοκτόνησε!

​Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο χωριό Κόρνος, της Λάρνακας, στην Κύπρο, η οποία έχει σοκάρει τη τοπική κοινωνία του νησιού.

Ένας 35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μπροστά στα… μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του, την πρώην σύζυγο του, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο νυν σύντροφος και η γιαγιά της άτυχης γυναίκας.

Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν ο δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, για να πάρει τον 8χρονο γιο και την 4χρονη κόρη τους. Τα παιδιά, για άγνωστους λόγους αρνούνταν πεισματικά να ακολουθήσουν τον πατέρα τους, κάτι που προκάλεσε την οργή του. Τότε ο άντρας σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να… βρίζει την 31χρονη ενώ κατευθύνθηκε στο αμάξι του, πήρε το κυνηγητικό όπλο του και… πυροβόλησε την αδικοχαμένη μητέρα στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους! Στη συνέχεια, γύρισε το όπλο του στον 39χρονο σύντροφο και στη γιαγιά της, οι οποίοι ήταν επίσης μπροστά όταν συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα και τους πυροβόλησε, τραυματίζοντας τους, ευτυχώς ελαφρά.

Ο αδίστακτος άντρας μετά το ανατριχιαστικό έγκλημα, μπήκε γρήγορα στο αμάξι του και έγινε «καπνός». Έπειτα από λίγες ώρες, η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει… νεκρό μέσα σε μια «λίμνη αίματος» κοντά στο αυτοκίνητο του έξω από το εξωκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Δελίκηπου και Κάτω Λευκάρων, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Τα τρία θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η 31χρονη, η οποία νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα της. Ο 39χρονος και η 80χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, διετέλεσε τρόφιμος της ψυχιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top