ΣΑΛΟΣ με την δήλωση εκπροσώπου του Άσαντ: «Ο Φόλεϊ δολοφονήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα»!

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο αποκεφαλισμός του Αμερικανού δημοσιογράφου

ΣΑΛΟΣ με την δήλωση εκπροσώπου του Άσαντ: «Ο Φόλεϊ δολοφονήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα»!

​Σε θρίλερ εξελίσσεται ο αποκεφαλισμός του Αμερικανού δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές που συγκλόνισε τον πλανήτη μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Σύρου Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ!

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως ο Τζέιμς Φόλεϊ δολοφονήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα και όχι τώρα και μάλιστα υποστήριξε ότι τις πληροφορίες αυτές τις έχει και ο ΟΗΕ.

Ο Μπουτάινα Σαμπαάν μάλιστα προκάλεσε τους δύσπιστους να ελέγξουν την πληροφορία με τον ΟΗΕ και πρόσθεσε στα διεθνή μέσα ότι: «Ο Τζέιμς Φόλεϊ δολοφονήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα μόνο τις εικόνες αλλά σκοτώθηκε ένα χρόνο πριν».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του Σύρου προέδρου ο Αμερικανός δημοσιογράφος πρώτα συνελήφθη από τον ελεύθερο Συριακό στρατό και μετά πουλήθηκε στο Ισλαμικό κράτος!

Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έχει πει ο Ντάνιελ Ρέι Οτόσεν, ο οποίος ελευθερώθηκε τον Ιούνιο και πέρασε 13 μήνες αιχμαλωσίας μαζί με τον Φόλεϊ.

Παράλληλα ο γάλλος όμηρος Νικολά Ενίν, ο οποίος απήχθη τον Ιούνιο του 2013 στη Συρία έχει δηλώσει ότι πέρασε επτά μήνες με τον Φόλεϊ ενώ και η οικογένεια του αμερικανού δημοσιογράφου λάμβανε ηλεκτρονικά μηνύματα μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παρ' όλα αυτά τα διεθνή μέσα γράφουν ότι ο ισχυρισμός αυτός του καθεστώτος Άσαντ ίσως αποτελεί άλλη μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι αντίθετο με το Ισλαμικό κράτος και ότι τάσσεται υπέρ της μάχης των δυτικών για την καταπόλεμηση των τζιχαντιστών μαχητών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top