Η κατάρα της «Malaysia Airlines»- Ελάχιστοι πλέον οι επιβάτες της (φωτο)

Η αεροπορική εταιρεία καταρρέει

Η κατάρα της «Malaysia Airlines»- Ελάχιστοι πλέον οι επιβάτες της (φωτο)

​Δυο αεροπορικές τραγωδίες, η μια στον Ινδικό Ωκεανό και η άλλη στην Ουκρανία, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν την κάποτε «ισχυρή» αεροπορική εταιρεία, Malaysia Airlines, στην κατάρρευση. Ο κόσμος πλέον δεν εμπιστεύεται της πτήσεις της εταιρείας, και το μέλλον της είναι αβέβαιο.

1409041900822_wps_2_malaysia_airlines_empty_s.jpg
Δυο πρόσφατες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από επιβάτες που πέταξαν με αεροπλάνο της εταιρείας δείχνουν την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει. Τα καθίσματα είναι άδεια και οι επιβάτες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν είναι λίγοι άλλωστε που υποστηρίζου�� ότι πρέπει να είσαι ιδιαίτερα τολμηρός ώστε να διαλέξεις την Malaysia Airlines, για να κάνεις κάποιο υπερατλαντικό ταξίδι.

bvrirpfieaa-l0k.jpg
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι υπεύθυνοι της εταιρείας επεξεργάζονται ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης, το οποίο περιλαμβάνει την αλλαγή του ονόματος της, την εκ νέου προώθηση της στην αγορά, περικοπές στις θέσεις εργασίας κατά 20%, αλλά και την περικοπή των πτήσεων.

Χαρακτηριστικό της κατάντιας της εταιρείας είναι και η παραδοχή των ανώτερων στελεχών της, ότι καθημερινά χάνουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια από την απαξίωση του κόσμου προς τις πτήσεις της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top