Κι όμως: για μία γυναίκα «σφάχτηκαν» ο πρόεδρος και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας!

Κρατάει χρόνια η… «αγάπη» ανάμεσα στα δύο αγόρια

Κι όμως: για μία γυναίκα «σφάχτηκαν» ο πρόεδρος και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας!

​Κάθε άλλο παρά κεραυνός εν αιθρία ήταν οι δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Οικονομικών κατά του προέδρου της χώρας, που είχαν ως αποτέλεσμα να «πέσει» η κυβέρνηση για τους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο: Φρανσουά Ολάντ και Αρνό Μοντεμπούρ έχουν παρελθόν και, μάλιστα, με την ίδια γυναίκα!

Η γυναίκα που έφερε την ρήξη ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν είναι άλλη από την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου. Ολάντ και Ρουαγιάλ χώρισαν μετά την ήττα της στις εκλογές του 2007 από τον Νικολά Σαρκοζί, χρονιά κατά την οποία ο Μποντεμπούρ ήταν εκπρόσωπος Τύπου της.

«Το μόνο της ελάττωμα είναι ο σύντροφός της», είχε πει για την Ρουαγιάλ ο τότε εκπρόσωπος και μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών σε δημοσιογράφους, «καρφώνοντας» σαφέστατα στον Ολάντ!

Κι αν αυτό δεν σας αρκεί, τότε να σας ενημερώσουμε ότι ο Μποντεμπούρ είναι ο εμπνευστής της λέξης με την οποία κοροϊδεύουν τον Φρανσουά Ολάντ οι πολιτικοί του αντίπαλοι: «Φλανμπί» είναι το παρατσούκλι του Γάλ��ου προέδρου, το οποίο δημιούργησε ο 52χρονος «εκρηκτικός» πολιτικός, από μία γνωστή μάρκα κρέμας καραμελέ στη Γαλλία! Μάλιστα, όποιος θέλει να περιπαίξει τον Ολάντ, τον αποκαλεί «Φλανμπί», υποδηλώνοντας την… μαλθακή του φύση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top