Love is in the air: ΔΕΙΤΕ την πρόταση γάμου που έκανε πιλότος στον «αέρα»!

Στα 10.000 πόδια της έδωσε το δαχτυλίδι

Love is in the air: ΔΕΙΤΕ την πρόταση γάμου που έκανε πιλότος στον «αέρα»!

​Στα σύννεφα πέταξε στην κυριολεξία αλλά και μεταφορικά η αγαπημένη ενός Τούρκου πιλότου της Turkish Airlines, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου στον «αέρα»!

Το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Βαν (ανατολικά) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, είχε μόλις φθάσει σε ύψος 10.000 μέτρων όταν ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο του κυβερνήτη του αεροσκάφους για να κάνει μια πρωτότυπη και άκρως προσωπική ανακοίνωση.

«Κυρίες, κύριοι, σας ομιλεί ο πιλότος σας», ακούστηκε να λέει. «Αναμένεται να φθάσουμε στην Κωνσταντινούπολη στην προβλεπόμενη ώρα και εσείς θα γίνετε σύντομα μάρτυρες μιας αξιομνημόνευτης στιγμής, αγαπητοί επιβάτες».

«Θα ήθελα να ρωτήσω, ενώ πετάμε ανάμεσα στα σύννεφα και στον ουρανό, την Χαζέλ Τσαγίν Γκιουρλέγεν, που ταξιδεύει μαζί σας, εάν δέχεται να περάσουμε μαζί κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Θέλεις να με παντρευτείς;» συνέχισε ενώ οι επιβάτες είχαν μείνει εμβρόντητοι.

Στη συνέχεια βγήκε από τον θάλαμο διακυβέρνησης για να προσφέρει το μονόπετρο και ένα μπουκέτο λουλούδια στην αγαπημένη του και να την αγκαλιάσει, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν συγκινημένοι!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top