ΦΡΙΚΗ: 35χρονος σε κατάσταση αμόκ αποκεφάλισε 38χρονη οικιακή βοηθό με τσεκούρι!

Ήταν ντυμένος με στολή παραλλαγής και φορούσε βατραχοπέδιλα

ΦΡΙΚΗ: 35χρονος σε κατάσταση αμόκ αποκεφάλισε 38χρονη οικιακή βοηθό με τσεκούρι!

​Ένα τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει τη Ρώμη τις τελευταίες ώρες, καθώς ένας 35χρονος σε κατάσταση αμόκ αποκεφάλισε με τσεκούρι μία 38χρονη Ουκρανή στη βίλα όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

italy-man-470.jpg
Ο άνδρας ήταν ντυμένος με στολή παραλλαγής και φορούσε βατραχοπέδιλα (!) όταν το μεσημέρι της Κυριακής πήρε ένα τσεκούρι και αποκεφάλισε την άτυχη γυναίκα στη μεγαλοαστική συνοικία της Ρώμης, Έουρ.

italy-man-470-4.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, προσπάθησε να τους επιτεθεί με το ίδιο τσεκούρι. Ακολούθησαν σκηνές από ταινία θρίλερ…

Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να πεθάνει μετά από λίγο στο νοσοκομείο Σαντ Εουτζένιο.

Οι αρχές γνωστοποίησαν μόνον το αρχικό του, Φεντερίκο, και όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, ζούσε στο πολυτελές σπίτι εδώ και λίγους μήνες.

italy-man-470-6.jpg
Πριν από το βάρβαρο ξέσπασμα βίας του, φέρεται να προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με την άτυχη Ουκρανή.

Την αστυνομία και τους πυροσβέστες ειδοποίησαν οι περίοικοι, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και τις απελπισμένες εκκλήσεις της για βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν μέχρι αυτή τη στιγμή από τους υπεύθυνους των ερευνών, «οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί, αλλά δεν κατάφεραν, δυστυχώς, να περιορίσουν το “αμόκ” του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top