Ομπάμα: «Έπνιξε» την στενοχώρια του για τον Φόλεϊ… παίζοντας γκολφ!

Σάλος από τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να χαμογελάει λίγο μετά τη δακρύβρεχτη δήλωση του

Ομπάμα: «Έπνιξε» την στενοχώρια του για τον Φόλεϊ… παίζοντας γκολφ!

​Χαμό και έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Αμερικάνου Προέδρου που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τον δείχνουν να παίζει γκολφ, χαμογελαστός, έπειτα από τη δήλωσή του για τον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.

Οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν προκαλέσει διεθνή κατακραυγή ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που ασκούν σκληρή κριτική στην στάση του Μπάρακ Ομπάμα.

reporter4.jpg
Πιο συγκεκριμένα, στις εικόνες φαίνεται ο Ομπάμα, να είναι μέσα στην καλή χαρά και να παίζει γκολφ ανενόχλητος, ενώ πριν λίγη ώρα είχε προχωρήσει σε μια δακρύβρεχτη δήλωση σχετικά με την εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου, η οποία σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα.

reporter5.jpg
Τα περισσότερα μέσα αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από πλήρη αναισθησία και υποκρισία, καθώς διέκοψε τις διακοπές του για να κάνει μια δήλωση με θλιμμένο ύφος με σκοπό να δείξει ότι νοιάζεται και στη συνέχεια επέστρεψε στις... χαρούμενες διακοπές!

Όπως καταλαβαίνετε οι συγκεκριμένες εικόνες έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και στα social media, με πολλούς από τους χρήστες να σχολιάζουν την συγκεκριμένη κίνηση του Ομπάμα ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που μίλησαν για πολιτικό «φάουλ».

reporter1.jpg
Σημειώνεται ότι ο Ομπάμα χαρακτήρισε τη δολοφονία του δημοσιογράφου ως πράξη βίας που σοκάρει τη συνείδηση ολόκληρου του πλανήτη. Συνέκρινε τους τζιχαντιστές με ένα καρκίνωμα και αποκάλεσε την ιδεολογία τους χρεοκοπημένη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top