Ο «Ρομπέν» των μαλλιών: Ο κομμωτής που περιποιείται τους άστεγους… δωρεάν!

Κάθε Κυριακή προσφέρει σε άπορους τις υπηρεσίες του

Ο «Ρομπέν» των μαλλιών: Ο κομμωτής που περιποιείται τους άστεγους… δωρεάν!

​Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ένας κομμωτής από την Νέα Υόρκη, ο οποίος μας αποδεικνύει ότι βοηθώντας ο ένας τον άλλον, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

haircuts-for-homeless-mark-bustos-5.jpg
Ο Μαρκ Μπάστος εργάζεται ως κομμωτής και μάλιστα τις Κυριακές αντί να ξεκουράζεται, τριγυρνάει στους δρόμους της πόλης και προσφέρει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες του, στους… άστεγου��!

haircuts-for-homeless-mark-bustos-6.jpg
Όλα ξεκίνησαν το 2012 , όταν ο άνδρας επισκέφτηκε μια οικογένεια από τις Φιλιππίνες, από όπου κατάγεται κιόλας, και βοήθησε έναν τοπικό κουρέα να περιποιηθεί όλα τα παιδάκια που είχαν ανάγκη αλλά δεν είχαν χρήματα.

haircuts-for-homeless-mark-bustos-8.jpg
Τότε, αποφάσισε και ο ίδιος με τον τρόπο του να βοήθησε τους συμπολίτες του που δεν έχουν τα χρήματα να κουρευτούν ή να ξυριστούν.

haircuts-for-homeless-mark-bustos-10.jpg
Όσο για τους άστεγους «πελάτες» του, αναφέρει ότι ο πιο αξιοσημείωτος ήταν ένας άνδρας ονόματι Τζεμάρ Μπανκς, ο οποίος του έδωσε να καταλάβει ότι κουρεύοντας τους άστεγους τους δίνει μία νέα ζωή.

haircuts-for-homeless-mark-bustos-13.jpg
«Ο Μπανκς δεν μιλούσε καθ' όλη τη διαδικασία, όμως όταν τον κούρεψα και του έδωσα τον καθρέφτη, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν ξέρω που ζητάνε υπαλλήλους, ώστε να ρωτήσει για κάποια δουλειά».

haircuts-for-homeless-mark-bustos-1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top