Παίζουν παιχνιδάκια με τα ΜΜΕ εις βάρος του μικρού Γκάμι με σύνδρομο Down

Αλλάζουν πάλι τα λεγόμενα τους το ζευγάρι των Αυστραλών και η παρένθετη μητέρα

​Μετά από πολλά 24ωρα σιωπής, το ζευγάρι των Αυστραλών που κατηγορείται ότι εγκατέλειψε τον μικρό Γκάμι, τον οποίο απέκτησε με παρένθετη μητέρα επειδή έπασχε από σύνδρομο Ντάουν, αποκάλυψε, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια ότι ήθελε να πάρει μαζί του τον μικρό στην Αυστραλία.

gkami.jpg

Ο Ντέιβιντ και η Γουέντι Φάρνελ επέμειναν ότι η Ταϊλανδή παρένθετη μητέρα δεν τους έδινε τον Γκάμι, ο οποίος πάσχει από συγγενή κα��διοπάθεια και έχει σύνδρομο Down και σήμερα είναι επτά μηνών.

Το ζευγάρι, το οποίο επέστρεψε στη χώρα του με την δίδυμη αδελφή του Γκάμι, αν και αρχικά διέδιδε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του Γκάμι, τώρα υποστηρίζει πως δεν ήθελε να εγκαταλείψει το αγοράκι.

1407663128827_jpg-620x349.jpg

Εκτός από το ζευγάρι, τα λεγόμενα της αλλάζει και η παρένθετη μητέρα. Η 21χρονη Παθαραμόν Τσάνμπουα, η οποία αρχικά κατηγορούσε το ζευγάρι πως εγκατέλειψε σκοπίμως τον Γκάμι εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει , τώρα υποστηρίζει πως εκείνη δεν άφησε το αγοράκι να επιστρέψει στην Αυστραλία με το ζευγάρι, γιατί όπως είπε θα το "έβαζαν σε ίδρυμα".

«Δεν εγκαταλείψαμε τον γιό μας. Η Παθαραμόν μας είπε ότι αν επιχειρήσουμε να τον πάρουμε μαζί μας, θα καλέσει την αστυνομία και θα προσπαθήσει να πάρει και το κοριτσάκι μας και θα κρατήσει και τα δύο μωρά» είπε από την πλευρά του, στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο Channel Nine, ο Ντέιβιντ Φάρνελ.

s.jpg

«Είναι επιλογή της παρένθετης μητέρας αν θα σου δώσει το μωρό ή όχι. Παρότι έχεις συνάψει μαζί της μία συμφωνία να γίνει παρένθετη, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα. Είναι δική της απόφαση και η δική μας παρένθετη μητέρα είπε ότι θέλει να κρατήσει το αγοράκι», πρόσθεσε ο Φάρνελ, ο οποίος είχε καταδικαστεί παλιότερα σε τριετή φυλάκιση για σεξουαλική επίθεση κατά δύο κοριτσιών κάτω των 10 ετών .

Η παρένθετη μητέρα, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, είπε ότι το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει άμβλωση όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και έμαθε πως ο Γκάμι έπασχε από Ντάουν αλλά εκείνη αρνήθηκε λόγω των βουδιστικών της πεποιθήσεων. Το γεγονός αυτό αρνήθηκε πάντως ο Φάρνελ .

050814105942_2528.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top