ΤΡΑΓΙΚΟ: Απέκτησαν δίδυμα με παρένθετη μητέρα και παράτησαν το ένα γιατί είχε σύνδρομο Down

Ξεκίνησε εκστρατεία για την φροντίδα του μικρού

ΤΡΑΓΙΚΟ: Απέκτησαν δίδυμα με παρένθετη μητέρα και παράτησαν το ένα γιατί είχε σύνδρομο Down

​Μία παρένθετη μητέρα από την Ταϊλάνδη έχει συγκινήσει τη διεθνή κοινή γνώμη με την απόφασή της να μεγαλώσει το μωρό που έφερε στον κόσμο και το οποίο εγκατέλειψαν οι γονείς του γιατί πάσχει από σύνδρομο Down.

mama1.jpg

Η 21χρονη Πατθαραμόν Τζανμπούα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αυστραλίας για τον αβάσταχτο πόνο που νιώθει για το αγοράκι που έφερε στον κόσμο πριν από έξι μήνες.

mama2.jpg

Η κοπέλα πήρε 16.000 δολάρια ως αμοιβή για να γίνει παρένθετη μητέρα και να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια ενός ζευγαριού από την Αυστραλία.

mama7.jpg

Το κοριτσάκι γεννήθηκε υγιέστατο, όμως ο μικρός Γκάμι πάσχει από σύνδρομο Down, κάτι που έκανε τους γονείς του να τον εγκαταλείψουν χωρίς δεύτερη σκέψη και να πάρου�� μαζί τους μόνο το κοριτσάκι.

Η Πατθαραμόν έχει ήδη δύο δικά της παιδιά, όμως δεν σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό να μην κρατήσει το γλυκύτατο αγοράκι.

mama3.jpg

«Αυτό είναι λάθος των μεγάλων. Γιατί θα πρέπει να υποστεί αυτόν τον πόνο για κάτι που δεν είναι δικό του λάθος; Γιατί θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και το άλλο μωρό να έχει μια εύκολη ζωή; Επέλεξα να τον κρατήσω και όχι να τον πληγώσω», είπε η μητέρα με δάκρυα στα μάτια.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξεχωρίζει από τα παιδιά της.

mama4.jpg

«Τον αγαπώ. Τον κουβαλούσα για εννέα μήνες μέσα μου, είναι σαν παιδί μου», τόνισε και μιλώντας στον μικρούλη του είπε:

«Μην πιστέψεις ποτέ ότι δεν είσαι παιδί μου και ότι δεν σε αγαπώ».

mama5.jpg

Με το που έγινε γνωστή η ιστορία του μικρού Γκάμι ξεκίνησε αμέσως εκστρατεία και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50.000 δολάρια για την φροντίδα του παιδιού, το οποίο πάσχει και από συγγενή καρδιοπάθεια και θα χρειαστεί επέμβαση.

mama6.jpg

Οι γονείς του παιδιού είναι άφαντοι και όπως αποκάλυψε η παρένθετη μητέρα της είχαν πει να κάνει έκτρωση όταν έμαθαν ότι το ένα μωρό έχει σύνδρομο Down, όμως η νεαρή γυναίκα που είναι βουδίστρια θεώρησε ότι αυτό είναι αμαρτία και δεν τους άκουσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top