Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο δύο ιθαγενών που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον έξω κόσμο

Δείτε πώς αντιδρούν όταν βλέπουν άλλους ανθρώπους

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο δύο ιθαγενών που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον έξω κόσμο

​Ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή που ιθαγενείς του Αμαζονίου έρχονται σε επαφή με τον έξω κόσμο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι ιθαγενείς αυτοί, που βρέθηκαν στον ποταμό Ενβίρα στα σύνορα της Βραζιλίας και του Περού, εκδιώχθηκαν από το μέρος όπου έμεναν από εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι έκαψαν τα σπίτια τους και τους επιτέθηκαν με όπλα.

ithageneis1.jpg

Σύμφωνα με ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι άνθρωποι αυτοί περπατούσαν για μέρες μέσα στο δάσος του Αμαζονίου, πριν συναντήσουν έναν διερμηνέα στην περιοχή Άκρε, στον οποίο περιέγραψαν πώς οι δικοί τους άνθρωποι δολοφονήθηκαν και όρνια έφαγαν τις σορούς τους.

Πρόκειται για πέντε άνδρες και δύο γυναίκες που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε μια ομάδα τουλάχιστον 50 ιθαγενών, οι οποίοι ζούσαν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ιθαγενών της βραζιλιάνικης κυβέρνησης επενέβη για να προστατέψει τη φυλή και έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο.

ithageneis2.jpg

Σ’ αυτό, φαίνονται δύο άνδρες να δέχονται μπανάνες από ανθρώπους που συνάντησαν στην περιπλάνησή τους και να τους φωνάζουν.

Μάλιστα μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων υποπτεύονται ότι οι ιθαγενείς έψαχναν όπλα, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους έμπορους ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top