Εταιρεία νοικιάζει άνδρες: Κάνουν ό,τι θέλει η αφέντρα τους με ή χωρίς… ρούχα!

Πρώτη ανάρτηση: 31/07/2014 00:51

Εταιρεία νοικιάζει άνδρες: Κάνουν ό,τι θέλει η αφέντρα τους με ή χωρίς… ρούχα!

​Αν πιστεύεις ότι ο τέλειος άντρας που να υπακούει στα «θέλω» σου δεν υπάρχει, μια καινούργια εταιρεία θα σου «αλλάξει» τα μυαλά.

ManServant.jpg.jpg
Η συγκεκριμένη επιχείρηση νοικιάζει… εμφανίσιμους άνδρες, οι οποίοι κάνουν ό,τι τους ζητήσεις, έναντι του ποσού των 80 ευρώ την ώρα ή για 300 ευρώ την μέρα!

manservants2.jpg
Οι άνδρες υπηρέτες κάνουν κάμψεις… γυμνοί, καθαρίζουν πισίνες, παίζουν μουσικά όργανα, ανεβάζουν φωτογραφίες στο Ιnstagram, κάνουν μασάζ και γενικά υπακούν στα «θέλω» και τις ανάγκες των γυναικών οι οποίες τους νοικιάζουν.

manservants4.jpg
Όπως καταλαβαίνετε, η επιχείρηση αποτελεί γυναικεία ιδέα και ανήκει στις Τζόσεφιν Βαϊ Λιν και Ντάλα Χαγιάχ, οι οποίες υποστηρίζουν ότι κάθε γυναίκα αξίζει να έχει έναν άνδρα… υπηρέτη!

manservants6.jpg
Μάλιστα, στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της εταιρείας, υπάρχει η εξής παράγραφος: «Δεν είναι ένας στρίπερ που τρίβει το γυμνό του σώμα πάνω σου. Είναι ένας υπηρέτης, ένας κύριος που θα σε αντιμετωπίζει σαν μια βασίλισσα. Κάντε κράτηση για έναν άνδρα, για μπάτσελορ πάρτι, για οποιαδήποτε συγκέντρωση, ή για προσωπικό σας φωτογράφο, μπάρμαν, σωματοφύλακα , μπάτλερ, όλα σε ένα».

μαν.jpg
manservants5.jpg
manservants3660.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top