ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Η Τσέλσι δεν είναι… βιολογική κόρη του Μπιλ Κλίντον;

Ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Η Τσέλσι δεν είναι… βιολογική κόρη του Μπιλ Κλίντον;

​Μια φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, έχει κάνει τη Χίλαρι αλλά και τον Μπιλ Κλίντον να «χάσουν τον ύπνο τους».

Το σκάνδαλο που έρχεται αυτή τη φορά να «ταράξει τα νερά» και έχει σπείρει τον πανικό στην οικογένεια Κλίντον, αφορά ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό, το οποίο αν επιβεβαιωθεί, θα μπορέσει να καταστρέψει τη πολιτική καριέρα της Χίλαρι.

klinton.jpg
Οι φήμες, λοιπόν, θέλουν την Τσέλσι να μην είναι... βιολογικό παιδί του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον!

klinton2.jpg
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η συγκεκριμένη φήμη για την κόρη (;) του Κλίντον, αν και έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, στο Αρκάνσας, που είναι η γενέτειρα του πρώην Προέδρου, αποτελούσε το μυστικό που το ήξεραν όλοι…

larry-nichols.jpg
Την αποκάλυψη- βόμβα, έκανε το πρώην «δεξί χέρι» του Κλίντον, Λάρρυ Νίκολς, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, είναι ο πρώην δήμαρχος του Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας, Γουέμπστερ Χάμπελ.

Και όλα αυτά έγιναν γνωστά, την χειρότερη στιγμή, αφού η Χίλαρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη πρόθεση της να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

clinton1_0.jpg
Οι φήμες όμως επηρεάζουν και την Τσέλσι, η οποία περιμένει το παιδί του 36χρονου συζύγου της και επιχειρηματία Μαρκ Μεζβίνσκι και έχει χάσει την ησυχία και την γαλήνη της.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια απασχολεί τα μέσα με σκάνδαλα και η μοναχοκόρη του πρώην ζευγαριού, μάλλον «πληρώνει τις αμαρτίες» των γονιών της.

article24523.w_l.jpg
Αυτή τη φορά, βέβαια, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και έχουν πάρει τρομερή έκταση, καθώς τα περιοδικά και οι εφημερίδες συγκρίνουν τον «νέο πατέρα» με την ίδια, ενώ παρουσιάζουν και μαρτυρίες πολιτών, οι οποίες επιβεβαιώνουν την παράνομη σχέση.

«Η φήμη κυκλοφορούσε στο Αρκάνσας για χρόνια. Πάρα πολλοί άνθρωποι το υποπτεύονταν. Η Τσέλσι μοιάζει πολύ με τον Γουέμπ εκείνης της εποχής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top