Συγκλονιστική παραδοχή ερευνητών: Ίσως να μην βρεθούν όλοι οι σοροί του Μαλαισιανού αεροσκάφους

«Δεν υπάρχουν εγγυήσεις»

​Σε μια τραγική παραδοχή προχώρησαν οι Ολλανδοί ερευνητές, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι πιθανό να μην βρεθούν όλοι οι σοροί των θυμάτων των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που κατερρίφθη στην Ανατολική Ουκρανία, κάνοντας ακόμα πιο αβάσταχτο τον πόνο των συγγενών τους.

«Δεν υπάρχουν εγγυήσεις», τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας, Χέραρντ Μπόουμαν, ενημερώνοντας το κοινοβούλιο της χώρας, για το θέμα.

«Θα ήθελα να είμαι σε θέση να δώσω εγγυήσεις ότι θα βρεθούν όλα τα πτώματα και θα επιστραφούν τα προσωπικά τους είδη όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο».

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι συγγενείς γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να βρουν τις σορούς των αγαπημένων τους είναι λίγες, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει πόσα άψυχα κορμιά έχουν βρει μέχρι τώρα.

«Αυτά που είδαμε μέσα στους σάκους που ήρθαν από την Ουκρανία είναι απερίγραπτα, είναι πραγματικά φρικιαστικά. Υπάρχουν ανθρώπινα κομμάτια, μικρά και μεγάλα. Ορισμένα από αυτά είναι καμένα»

Υπενθυμίζουμε ότι το Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε από πύραυλο στις 17 Ιουλίου στην ανατολική Ουκρανία σκοτώνοντας και τους 298 επιβαίνοντες σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top