ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες: Μητέρα πολτοποιήθηκε μαζί με το μωρό της στο Ντονέτσκ

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη φρίκη του πολέμου

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες: Μητέρα πολτοποιήθηκε μαζί με το μωρό της στο Ντονέτσκ

​Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από την πόλη Γκορλόβκα της επαρχίας του Ντονέτσκ, μετά από τις σκληρές μάχες που εκτυλίχθηκαν εκεί ανάμεσα στον ουκρανικό στρατό και φιλορώσους αυτονομιστές.

moro1.jpg

Μόνο την Κυριακή, τουλάχιστον 13 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά, ένα κοριτσάκι ενός έτους κι ένα αγοράκι πέντε ετών.

Η φωτογραφία μάλιστα που συγκλονίζει περισσότερο είναι μιας μητέρας που προσπάθησε να ξεφύγει από τα διασταυρούμενα πυρά, κρατώντας στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, όμως δεν τα κατάφερε κι έτσι έπεσαν και οι δύο νεκρές μες στη μέση του δρόμου.

moro2.jpg

Το χέρι της γυναίκας είναι καμένο, ενώ το πόδι της έχει πολτοποιηθεί. Παρ΄ όλ’ αυτά, συνεχίζει να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της το μωρό της.

Λίγο πιο πέρα μάλιστα κείτεται νεκρός και ο σύζυγός της, ο οποίος δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον εαυτό του, ούτε την οικογένειά του.

miro3.jpg

Οι φρικαλεότητες στην ανατολική Ουκρανία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι νεκροί σύμφωνα με τον ΟΗΕ έχουν φτάσει από την έναρξη του πολέμου τους 1.129.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top