ΣΙΓΑ μην κάτσει να ΣΚΑΣΕΙ: Βρήκε νέο αμόρε η Τριερβελέρ

Επιχειρηματίας και γόης ο αντικαταστάτης του Ολάντ

ΣΙΓΑ μην κάτσει να ΣΚΑΣΕΙ: Βρήκε νέο αμόρε η Τριερβελέρ

​Μπορεί να οργιάζο��ν οι φήμες στο Παρίσι ότι ο Ολάντ θα το πάρει το κορίτσι και θα παντρευτεί τελικά τη Ζιλί Γκαγιέ, όμως νέο αμόρε φαίνεται ότι βρήκε και η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα συνάντησε τον έρωτα στο πρόσωπο του 52χρονου επιχειρηματία Χανί Γιακάν.

trierveler1.jpg

Από τις 17 Απριλίου, τα γαλλικά περιοδικά «Voici» και «Closer», αλλά και το ελβετικό «Blick» είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες των δύο κατά τη διάρκεια ταξιδιού της Τριερβελέρ στη Νέα Υόρκη και όλοι έλεγαν ότι «ψήνεται» νέο ειδύλλιο.

trierveler2.jpg

Τρεις μήνες αργότερα, οι φήμες οργιάζουν ότι η πρώην πρώτη κυρία ξεπέρασε τον έρωτα και την απιστία του Γάλλου προέδρου με τον Χανί Γιακάν.

trierveler3.jpg

Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας φαίνεται να γοήτευσε την Γαλλίδα δημοσιογράφο στις 16 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της, αν και οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2013.

trierveler4.jpg

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν η σχέση τους να έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που η Τριερβελέρ έχει γνωρίσει τον Γιακάν και σε έναν από τους γιους της.

trierveler5.jpg

Ο εκατομμυριούχος Χανί Γιακάν δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής στις ΗΠΑ και εδώ και πολλά χρόνια μένει στη Νέα Υόρκη. Έχει παντρευτεί μια φορά και δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top